2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
A Tigáz nevében verik át több megyében a fogyasztókatForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-28 19:07:31
Újra megjelentek a magukat a gázszolgáltató szakembereinek kiadó csalók Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében, ismét kötelezõ modernizálásra és karbantartásra hivatkozva próbálnak meg elõleget beszedni a Tigáz fogyasztóitól.

A csalók arra igyekeznek rávenni a fogyasztókat, hogy cseréltessék ki gázberendezéseik csöveit, vezetékeket és egyéb tartozékokat, mondván, azok nem felelnek meg az uniós szabványoknak, illetve vásároljanak szén-monoxid-jelzõ készülékeket. A beígért fejlesztésért elõleget kérnek, és a valós piaci áraknál lényegesen drágábban kínálnak cserealkatrészeket vagy nem megfelelõ minõségû eszközöket.

A Tigáz közleménye szerint a csalók megjelenésérõl a cég tájékoztatta a rendõrséget. A csalók jellemzõen idõs, tájékozatlan vagy a cselekvõképességükben korlátozott embereket szemelnek ki. A társaság felhívta a fogyasztók figyelmét arra, hogy

a Tigáz nem foglalkozik szén-monoxid-jelzõ berendezések értékesítésével, nem végez karbantartási munkáta fogyasztó tulajdonában lévõ vezetékrendszeren vagy berendezéseken, továbbá munkatársai és megbízott külsõ vállalkozói semmilyen körülmények közöttnem jogosultak készpénz átvételére.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!