2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Szexuális erõszakForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-13 20:22:18
A debreceni rendõrök három fiatalembert fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint egy lépcsõházba bevittek egy fiatal lányt és molesztálták.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy 2016. február 12-én 21 óra körüli idõben egy fiatal lányt talált egy Debrecen, Darabos utcai egyik társasház lépcsõházában, akinek sérelmére valószínûleg bûncselekményt követtek el. A rendõrök azonnal a helyszínre mentek és mentõt hívtak a lányhoz akik kórházba vitték, majd a Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai megkezdték a környéken a széleskörû adatgyûjtést, tanúkutatást. Ennek eredményeként megállapították, hogy a lányt 20 óra 30 perc körüli idõben három fiatal férfi a Debrecen, Péterfia utcán leszólította. Majd a fiatalemberek a lányt magukkal vitték a társasház lépcsõházába, ahol erõszakoskodtak vele és eltulajdonították a mobiltelefonját, valamint a karkötõjét.

A forrónyomos intézkedések során beszerzett információk alapján a rendõrök azonosították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Alexet, L. Zsoltot, valamint 17 éves társukat, akiket hajdúhadházi, valamint debreceni otthonaikban a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogtak és elõállítottak a rendõr-fõkapitányságra, ahol elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Vizsgálati Osztálya a 18 éves fiatalemberek és fiatalkorú társuk ellen szexuális erõszak bûntett, valamint kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

« Prev

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!