2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Ment az utcán a néni, majd egyszer csak ellopták a táskájátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-18 08:14:26
A berettyóújfalui nyomozók 21 órán belül azonosították, és elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves férfit.

Egy idõs nõ tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra 2016. február 14-én arról, hogy Derecskén, a Bihari téren egy ismeretlen férfi kirántotta a kezébõl a táskát, majd elmenekült. A helyszínre érkezõ rendõrök felvették a kapcsolatot a 76 éves nénivel, aki elmondta, hogy nagyon hirtelen történt az eset, és ijedtében csak annyit látott, hogy az elkövetõ a táskájával a Dózsa György utca irányába szaladt. A rendõrök forró nyomon megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást, valamint nyomkövetõ kutyát is indítottak az ismeretlen tettes beazonosítása és felkutatása érdekében.

A beszerzett adatok alapján a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság munkatársainak látókörébe került egy 34 éves férfi. A nyomozók A. Istvánt 2016. február 15-én 14 óra 47 perckor otthonában kézre kerítették és elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!