2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Italokat, hangfalakat és erõsítõt loptak egy pocsaji presszóbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-18 08:28:38
A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint betörtek egy presszóba.

A rendõröknek 2016. február 16-án jutott a tudomásukra Pocsajon, hogy ismeretlenek betörtek egy helyi vendéglátóhelyre, ahonnan eltulajdonítottak több üveg alkoholt, dobozos söröket, energiaitalokat és chipseket. A Pocsaji Rendõrõrs munkatársai aznap 10 óra körüli idõben azonosították és a településen elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat, akiket a Derecskei Rendõrõrsre elõállítottak.

A nyomozók a 19 éves L. Jánost, a 22 éves R. Zoltánt és a 42 éves R. Zoltánt gyanúsítottként kihallgatták és bûnügyi õrizetbe vették. A megalapozott gyanú szerint a három férfi a presszóból nemcsak italokat lopott le, hanem egy erõsítõt és két hangfalat is. A gyanúsítottak a bûncselekmény elkövetését elismerték. A pocsaji lakosoknál tartott házkutatás során a rendõrök az eltulajdonított italok nagy részét, valamint az erõsítõt és a hangfalakat megtalálták, lefoglalták, valamint a bûncselekményrõl értesítették a vendéglátóhely tulajdonosát, aki addig nem is tudta, hogy betörtek üzletébe.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrs a három férfival szemben lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!