2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért felel a pocsaji férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-23 08:38:52
Vádat emeltek a férfi ellen, aki megszurkálta, majd hagyta elvérezni volt élettársát.

Fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a megyei fõügyészség azzal a pocsaji férfival szemben, aki a vádirat szerint többször megszúrta, majd hagyta elvérezni élettársát. M. Sándorral (46) szemben elõre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntette és más bûncselekmények miatt folyik a büntetõeljárás.



Az ügyészség tájékoztatása szerint a vádlott és élettársa kapcsolata megromlott, az asszony két kisgyermekével 2014 õszén Pocsajból visszaköltözött az édesanyjához. A többször büntetett férfi féltékenységében rendszeresen felkereste a nõt, figyelte merre jár. Tavaly márciusban megtudta, hogy a sértett és a húga a derecskei állomásnál kíván vonatra szállni. M. Sándor a közelben megbújva konyhakéssel a kézben várakozott, s az autójába kényszerítette õket. Egy lakatlan területre hajtottak, ahol a férfi kicibálta élettársát a kocsiból és többször mellbe, hasba szúrta.
Eltékozolt órák

Ezt követõen az erõsen vérzõ asszonyt visszaültette a jármûbe, de ahelyett, hogy orvoshoz vitte volna, több órán keresztül autózott, illetve várakozott vele Debrecen környékén. Végül a Pocsaji Rendõrõrs elé hajtott, menet közben értesítve a rendõröket. Mire azonban odaért, a nõ elvérzett és meghalt.

Korábbi rendõrségi híradások szerint M. Sándorral volt a fia is, akit a nõ húgával együtt a késelés után a helyszínen hagyott.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!