2023. október 3. Kedd, Helga.
 
Szörnyû tragédia a meccs után: DVSC-szurkolók a halálos baleset áldozataiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-28 17:27:47
Debrecen – “Négyen indultak útnak, mint már oly sokszor. Kiszurkolták a gyõzelmet, aztán elindultak hazafelé.”- írja a DVSC kézilabdacsapata a honlapján.

Békéscsabáról, kézilabdameccsrõl hazafelé tartó szurkolók szenvedtek baleset az éjjel. Hárman életüket vesztették a 47-es számú fõúton Derecske és Berettyóújfalu között. Negyedik társuk válságos állapotban van.

Február 27-én 21 óra 30 perc körüli idõben egy külföldi honosságú jármûszerelvény haladt a Debrecen irányából Berettyóújfalu irányába a 47-es számú fõúton, amikor a 32-es kilométer szelvénynél – eddig tisztázatlan okból – a pótkocsi hátsó kereke levált a tengelyrõl és nekicsapódott egy Debrecen irányába tartó személygépkocsinak. A személygépkocsi vezetõje ennek következtében elvesztette uralmát jármûve felett, átsodródott a menetirány szerinti baloldalba és frontálisan ütközött egy kamionnal – ezt már a rendõrség közölte vasárnap délelõtt.Az ütközés következtében egy 28 éves, egy 25 éves és egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg egy 28 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentõk.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szakértõ bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!