2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Mirának nem ügy egy kerítéstolvajForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-29 15:38:01
A gyanúsított házáig vezette a hajdúszoboszlói rendõröket Mira, a nyomkövetõ kutya. A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 19 éves fiatalemberrel szemben.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Nándor hajdúszováti lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint egy nõ tett bejelentést február 11-én 8 óra 12 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a Hajdúszováton található családi házának kerítésérõl ismeretlen tettes 10 darab lécet lefeszített és ellopott.

A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínre mentek, ahol az adatgyûjtés mellett elsõdleges intézkedésként nyomkövetõ szolgálati kutyát is alkalmaztak. Mira szagot fogott, és a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakos házáig vezette a rendõröket.

A 19 éves fiatalember otthonában a nyomozók házkutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított kerítésléceket. A rendõrök B. Nándort elfogták és elõállították a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra, ahol kihallgatták. A gyanúsított a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A rendõrség a terhelt ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!