2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Hármas halálos baleset: elõzetes letartóztatásban a lengyel kamionsofõrForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-03-02 11:44:32
A bíróság elrendelte az elõzetes letartóztatását, annak a 30 éves lengyel férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint halálos balesetet okozott a 47-es számú fõúton.

Február 27-én 21 óra 30 perc körül egy lengyel honosságú jármûszerelvény haladt Debrecen irányából Berettyóújfalu irányába a 47-es számú fõúton, amikor a 32. kilométerszelvényben – eddig még tisztázatlan okból – a pótkocsi hátsó kereke levált a tengelyrõl és nekicsapódott egy Debrecen irányába közlekedõ Volkswagen típusú személygépkocsinak. A gépkocsi vezetõje ennek következtében elvesztette uralmát jármûve felett, átsodródott a menetirány szerinti baloldalba és frontálisan összeütközött egy másik lengyel forgalmi rendszámú kamionnal.

Az ütközés következtében egy 28 éves, egy 25 éves és egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg egy 28 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentõk.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 30 éves lengyel férfit halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatta, majd bûnügyi õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2016. március 1-jén elrendelt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!