2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Bozótvágó késsel fenyegette meg rokonát egy 19 éves komádi fiúForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-03-02 11:51:29
A komádi rendõrök elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves fiatalembert. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást K. Ferenc komádi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra arról, hogy a Komádiban található háza elõtt az utcán egyik rokona bozótvágó késsel a kezében életveszélyesen megfenyegette és azt kiabálja, hogy rá fogja gyújtani a házat. A sértett elmondta, hogy a fiú folyamatosan szidalmazza õt, miközben a bozótvágóval hadonászik.

A Komádi Rendõrõrs körzeti megbízott rendõrei azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a 19 éves K. Ferencet, akinek a ruházatát átvizsgálták. Megtalálták nála és lefoglalták az 50 centiméter pengehosszúságú kést. A Komádi Rendõrsre elõállított helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt az eljárás során szabadlábon védekezhet.

 

Az elmúlt 24 óra rendõrségi intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendõrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 14 személyt állítottak elõ, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 1 esetben történt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!