2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Egy biciklitolvajjal kevesebbForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-03-02 12:14:07
A hajdúszoboszlói rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

Egy nõ tett bejelentést 2016. február 16-án 18 óra 35 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra arról, hogy aznap reggel Hajdúszoboszlón, a Sport és a Fürdõ utcák keresztezõdésénél található kerékpártárolóban hagyta lezárt biciklijét, majd elutazott a városból. A bejelentõ elmondta, hogy amikor este visszaérkezett Hajdúszoboszlóra észrevette, hogy a kerékpárját ismeretlen személy ellopta.

A rendõrök a bejelentést követõen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. A nyomozók a férfi lakásán házkutatást tartottak, és az udvaron található fészerben megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított kerékpárt, amit a sértett részére 2016. február 18-án visszaadtak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki H. Eleket, aki a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság a férfival szemben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!