2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Ivócimborái raboltak ki és vertek meg egy tizenhét évest HajdúszoboszlónForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-03-15 11:49:59
A rendõrök két fiatalembert vettek bûnügyi õrizetbe és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat.

A járõrök értesítették 2016. március 10-én 3 óra 27 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságot arról, hogy Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja és Hõforrás utcák keresztezõdésében egy 17 éves, sérült fiú kért segítséget egy bolti eladótól, aki telefonon hívta õket. A Tevékenység-irányítási Központ értesítette a mentõszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a sérültet.

A járõrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett néhány órával korábban két ismerõsével együtt italozott, majd elmentek egy játszótérre Hajdúszoboszlón, ahol a sértett elõvette a mobiltelefonját. A másik két fiatalember el akarta venni a fiútól a telefont, ezért õ elfutott. A sértettet Gy. Norbert és 17 éves társa utolérte és bántalmazta, majd elvették a telefonját. A fiút ezután a helyi lakosok elvitték egyikük otthonába, ahol tovább ütötték és rugdosták, ezután pedig arra kényszerítették, hogy velük menjen egy Hõforrás utcai boltba, ahol szeszesitalt kellett vásárolnia támadóinak. A fiú itt kért segítséget az eladótól, aki értesítette a járõröket.

A rendõrök a helyszínen elfogták a 21 éves és 17 éves fiatalembereket és elõállították õket a rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették õket és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat.

A fiú a bántalmazás következtében az elsõdleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya rablás bûntett és súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást Gy. Norbert és társa ellen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!