2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Keddi horoszkópForrás: origo
Utolsó módosítás: 2008-10-07 09:26:42
A Hold ma még a Bak jegyben jár, kvadrátban áll a Merkúr bolygóval, ezért mogorvává, szótlanná válhatunk; nem tudjuk megfelelõen kifejezni az érzelmeinket, és mások is úgy érezhetik, csak megbántani akarjuk õket.

A Hold ma még a Bak jegyben jár. Még mindig a lassúbb és megfontoltabb viselkedés lehet ránk a jellemzõ, tartsuk ezt szem elõtt, amikor megtervezzük a napunkat. A dinamikusságot, gyorsaságot igénylõ feladatokat inkább halasszuk el egy másik napra, és ha sportolni megyünk, akkor válasszunk kitartást és erõt igénylõ feladatokat. Érdemes a jógát vagy a pilatest is kipróbálni.

A Hold kvadrátban áll a Merkúr bolygóval, ezért mogorvává, szótlanná válhatunk. Egymás után következhetnek az életünkben a félreértések: nem tudjuk megfelelõen kifejezni az érzelmeinket, és mások is úgy érezhetik, csak megbántani akarjuk õket. Igyekezzünk kerülni a zûrös helyzeteket, és szorítkozzunk csak a tények minél objektívebb átadására - inkább egy másik napon valljunk szerelmet a kedvesünknek, és a családi, vitás helyzeteket is máskor próbáljuk meg tisztázni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!