2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Jubilált a Vörös Sári nóta egyesületForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-04-20 09:21:12
Hogy múlik az idõ! – e felkiáltás több ízben elhangzott a fürdõváros egyik impozáns hoteljében, ahol a hajdúszoboszlói Vörös Sári Magyar Nóta Egyesület jubileumát ünnepelték közel százötvenen. Az immár tíz esztendõs társaság jó kedélyû összejövetelén László Mária költõi szavakkal köszöntötte a hajdani közönségkedvenc magyarnóta-énekes Vörös Sári emlékének õrzõit.

A friss Életmû-díjára méltán büszke Drágán Lajosnak hosszasan tapsolt a közönség, aki feleségével, Szabó Eszterrel az egyesület mûvészeti vezetõiként konferálták a rendezvényt, és természetesen dalra is fakadtak. Drágán Lajos a táncos részben szaxofontudását is bemutatta.

A lelkes amatõrökként profi módon nótázók produkcióit a legendás debreceni Aranybikából is ismert Jeremiás Béla prímás és cigányzenekara kísérte. A népszerû karcagi nótaénekes, Kolostyák Gyula 70. születésnapja alkalmából köszöntötte a feleségével évek óta az egyesülethez kötõdõ, ezúttal is fellépõ püspökladányi Tóth Lajost.
A földesi Szélrózsa Néptánc együttes szenior csoportja, a vendégénekesek és a zongorán kísérõ Nagy Zoltán egyaránt emelték az estébe nyúló program színvonalát.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!