2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Nem a rabszolgaságra mondunk Igen-t!Forrás: http://www.haon.hu
Utolsó módosítás: 2008-08-27 13:50:03
Néhány napja férjezett barátnõimmel beszélgettem a házasélet rejtelmeirõl. Nagyon meglepõdtem, amikor mindketten azt mondták: teljes mértékben kiszolgálják férjüket.

Ha a drága este kilenckor éhezik meg, már gyártják is neki a rántottát, levest, szendvicset – attól függõen, mit kíván éppen. Míg férjük a tévé elõtt pihen, õk a konyhában robotolnak.

Hát, én nem fogok beállni a sorba! Amíg én is ledolgozom a (jobb esetben) napi nyolc órámat, tõlem ne várja el senki, még az Igazi sem, hogy miután fáradtan hazaérek, boldogan ellássam. Vagy együtt, vagy sehogy! Igenis elvárom, hogy a leendõ uram besegítsen a házimunkába, ha nem is nap, mint nap, de amikor csak teheti. Amikor kimondjuk a boldogító „Igen”-t, akkor a „jóban, rosszban”-t is kimondjuk. Nem rabszolgának szegõdünk, hanem társnak.

Egyébként csodálom a barátnõimet, akik ugrásra készen lesik férjük minden kívánságát, azt hiszem, én nem lennék rá képes. Nagyon szeretem a páromat, bármit kér, megteszem neki szívesen, de azért a határokat betartom.

Hozzászólások
Beküldte: Csajszi (2009-06-03 16:21:45)

Egyet értek a cikkel. Én is ilyen gondolkodású vagyok. Úgy gondolom, hogy a házastársak egyenlõ partnerek. Segítsük egymást, ne gátoljuk. Király

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!