2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Feljelentés itt, pereskedés ottForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-16 18:32:25
Rágalmazásért pereli a BKV-t két cég, amelyek ellen feljelentést tett a közlekedési vállalat. A cégek szerint õk maradéktalanul teljesítették a velük kötött szerzõdést, ...

csak a BKV dokumentációja volt hiányos. A közlekedési vállalatnál azt mondják: attól, hogy egy szerzõdést teljesítettek, az még lehet szabálytalan.

Reklámfilm a kombínó érkezésérõl. És fotók a világ leghosszabb villamosát népszerûsítõ rendezvényrõl. Ezekkel még díjat is nyert a reklámcég, amely pályázaton kapta a megbízást 2006-ban.

Mindez azt bizonyítja a reklámügynökség igazgatója szerint, hogy teljesítették a BKV-val kötött 50 milliós szerzõdést. Néhány hete a BKV kérésére újra elküldték a teljesítést igazoló dokumentumokat. Mégis feljelentették õket.

„A sajtóból értesültem, hogy a feljelentést megtették. Nem ez a módja. Ha nincs meg a teljesítés, vagy nem elégséges, akkor tudunk beszélni egymással” – mondta Bölcs Dániel.

A cég rágalmazás miatt tett feljelentést a BKV ellen a bíróságon. Nem õk az egyedüliek. A BKV-nál nem értik, hogyan került nyilvánosságra a cégek neve. De azt mondják: attól, hogy egy megbízást teljesítettek, még lehet gyanús, vagy szabálytalan a szerzõdés.

„Elõfordulhat, hogy a cég teljesített, mégis szabálytalan volt a szerzõdés. Például hamarabb volt a számlakifizetés mint a szerzõdéskötés” – monda Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója.

A BKV legutóbb 12 cég ügyében tett feljelentést. Ezek közül kettõ tett válaszlépést, de több is jelezte: alaptalannak tartja a gyanúsítást.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság már a múlt héten kérte, ne tegyenek újabb feljelentéseket. A BKV-nál most mégis azt mondják: a hét második felében több szerzõdés miatt ismét a rendõrséghez fordulnak, szerintük ez kötelességük.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!