2024. április 19. Péntek, Emma.
 
A 7 leggyakoribb szexálom, és jelentéseForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-02-16 19:20:46
A megfejtés nem is annyira egyszerû, az eredmény pedig néha meglepõbb, mint maga az álom.

Fülledt és erotikus, olykor meghökkentõ álmokat mindnyájan látunk néha. A megfejtésünk nem is annyira egyszerû, az eredmény pedig néha meglepõbb, mint maga az álom.

Az álom: Szex egy idegennel
A jelentése:
Egy idegen feltûnése az álmodban az elfojtott vágyakat mutatja. Egy idegennel való szeretkezés pedig azt jelenti, hogy úgy érzed: életed romantikus és szexuális oldala már túlzottan is a megszokott kerékvágásban halad. Ki szeretnél törni a hétköznapokból, hogy kipróbálj valami izgalmasat, valami újat. Ez vonatkozhat a meglévõ kapcsolatodra is, amelyet kicsit megfáradtnak érzel.

Az álom: Szex a kedvesed legjobb barátjával
A jelentése:
Ha az álmodban a legjobb barátja fekszik melletted az ágyban, arra utal, hogy kissé elhanyagoltnak érzed magad a kapcsolatodban. Az õ legjobb barátjával valószínûleg te is jóban vagy, így az álom azt is jelenti, hogy hamarosan új és kedvezõ változások várhatóak az életedben.

Az álom:Sztriptízt táncolsz
A jelentése:
Két tûz között érzed magad, gyengének és sebezhetõnek. Szeretnél nyitott és érdeklõdõ lenni, csak úgy érzed, valami folyamatosan gátol ebben. De az álom egyszerûen csak annyit is jelenthet, hogy nagyon fontos neked a szexualitás.

Az álom: Szex valakivel, akit gyûlölsz
A jelentése:
Ha egy álomban feltûnik az ellenséged, az általában egy elkerülhetetlen konfliktusra utal. Ha azonban együtt is alszol vele, az jelentheti azt is, hogy közel a békülés.

Az álom: Szex valaki feljebbvalóval (a fõnököddel vagy a tanároddal)
A jelentése:
Ha arról álmodtál, hogy a fõnököddel vagy a tanároddal hancúrozol, azt jelenti, hogy több elismerésre, figyelemre vagy dicséretre vágysz a munkádban. Talán magasabb beosztást szeretnél, nagyobb hatalmat – vagy csak egyszerûen egy másik állást…

Az álom: Megcsalod a kedvesed
A jelentése:
Ha álmodban megcsalod azt, akit szeretsz, sokszor azt jelenti, hogy valami tisztességtelen, igazságtalan dolgot érzel magad körül, magaddal kapcsolatban – és nem is feltétlenül a kedveseddel vagy a szerelmetekkel összefüggésben. De egyben azt is jelenti, hogy ugyan kellemetlenül érzed magad, mégsem teszel semmit annak érdekében, hogy a probléma megoldódjon.

Az álom: Szex egyedüll
A jelentése:
Ha álmodban maszturbálsz az kimondatlan – és titkos – kíváncsiságodra utal: a szexszel vagy bármi mással kapcsolatban is. Talán szükséged van valami újra és szokatlanra, vagy csak egy kis bátorságra, hogy végre kipróbáld azt, amit már olyan régen szeretnél.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!