2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Szexbotrányba keveredett rendõrForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-25 13:42:46
Szerda óta nem tagja a nagyatádi rendõrségnek az a fiatal rendõr, akirõl pornófilmek jelentek meg az egyik videomegosztó portálon.

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje a Független Hírügynökségnek azt mondta: a kapitányság nem kívánja kommentálni a történteket, ezzel kapcsolatban csak annyit közölnek, az érintett rendõr tegnap óta már nem rendõr.

A fiatalember melegpornós filmjeirõl a Somogyi Hírlap számolt be elsõként, állításuk szerint a nagyatádi rendõr fiúkkal szexelt kamerák elõtt. Nem homevideokról van szó, a felvételek profi felszereléssel készültek külföldön.

A Kapospont internetes lap azt írja, hogy a Somogyi Hírlap információival ellentétben a forgatások idején még nem volt rendõr a fiatalember, mert azok három évvel ezelõtt készültek, amikor a férfi még rendõriskolába járt.

A Kapospont arról is beszámol, hogy az utóbbi idõben ugrásszerûen nõtt a somogyi rendõrök ellen indított fegyelmi ügyek száma. A megyei fõkapitány szerdán, a somogyi rendõrség évértékelõ sajtótájékoztatóján elmondta: tavaly egész évben 125 fegyelmi ügyük volt a somogyi rendõröknek, idén már most 194-nél tartanak. A fõkapitány hozzátette, egyáltalán nem bánja, sõt, kifejezetten arra törekszenek, hogy megtisztítsák az állományt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!