2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Rálõtt az utcán élettársáraForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-17 13:57:17
Futva menekült a rendõrök elõl az a férfi, aki kedden, a nyílt utcán lõtt rá volt élettársára Hódmezõvásárhelyen. Mivel a fegyver nem sült el, fojtogatni kezdte az asszonyt, aki sokkos állapotba került.

A támadót pár utcával arrébb fogták el a rendõrök és emberölés kísérlete miatt eljárást indítottak ellene.

A nõ egyik ismerõse hívta ki a rendõröket kedd délután. A bejelentõ azt mondta, hogy az asszonyra kétszer is rálõtt volt élettársa. Mindez Hódmezõvásárhely belvárosában, a nyílt utcán történt. Mivel a fegyver nem sült el, a férfi földre teperte volt párját és fojtogatta. A nõ eszméletét vesztette, támadója pedig elfutott. A mentõk az asszonyt sokkos állapotban szállították kórházba.

A rendõrök a férfi nyomába eredtek, és pár utcával odébb meg is találták. Mikor meglátta a járõröket, a támadó elmenekült, de nem jutott messzire, rövid üldözés után elkapták. Ruházatából elõkerült a fegyver is, amelyet jelenleg szakértõ vizsgál – tudta meg a Független Hírügynökség.

A rendõrség az ügyben emberölés bûntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A 41 éves férfi kihallgatása és õrizetbe vétele jelenleg is tart. Azt még vizsgálják, hogy miért támadt rá a nõre. Mint kiderült, a gyanúsítottat korábban személy elleni erõszakos bûncselekmény miatt a bíróság jogerõsen elítélte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!