2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Molotov-koktélt dobtak egy családi házraForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-24 19:40:27
Több gyúlékony anyaggal teli üveget dobtak be egy ház udvarába Tiszabõn kedden késõ este. A házban négyen voltak, senki nem sérült meg.

Kedden, késõ este érkezett bejelentés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság központi ügyeletére Tiszabõrõl, hogy egy házra Molotov-koktélt dobtak. A lakásban négyen voltak, amikor a támadás történt. Több gyúlékony anyaggal teli üveget dobtak be az udvarba, de csak az egyik okozott kárt. Megpörkölõdött a kerítés és a kapu a tûzben, de a lángokat a házban lakók eloltották. Senki sem sérült meg - tájékoztatott a rendõrség.

Farkas Barnabás, Tiszabõ polgármestere a Független Hírügynökségnek azt mondta, nem tud arról, hogy a családnak haragosai lennének, vagy bárkivel is konfliktusuk támadt volna. Az üggyel egyébként külön nem kíván foglalkozni, az a rendõrségre tartozik - tette hozzá.

A Független Hírügynökség információi szerint az érintett család egyik tagjának már volt rendõrségi ügye, egyebek között engedély nélkül tartott fegyverviselés miatt.

A rendõrség ismeretlen tettes ellen közveszély okozás bûntett kísérlete miatt indított eljárást az ügyben, melybe szakértõket is bevont.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!