2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Mónika miatt kirúgták Horváth ÉvátForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-09 11:56:35
Lilu és Mónika miatt eltûnik a képernyõrõl Horváth Éva és Peller Mariann.

Az RTL Klub Reggelijének mûsorvezetõi csapata májustól jelentõsen megváltozik. Visszatér Lilu, élõ mûsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika, ezzel egyidõben távozik Peller Mariann és Horváth Éva.
Szülési szabadságáról hamarosan visszatér a Reggelibe Lilu, a nõi mûsorvezetõk sora kiegészül még Erdélyi Mónikával, aki már nagyon készül az új kihívásra.
- Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt a szülési szabadságom és bevallom, félig még mindig azon maradok. Háromhetente vezetem majd a Reggelit, ami azt jelenti, hogy azokon a napokon Dávidra apukája vigyáz, de csak amíg haza nem érek. Szerencsére ez csak pár órát jelent, hiszen a Reggeli mûsor nagy részét a kisfiam átalussza. Persze nehéz lesz ennyi idõt is távol tölteni tõle, de már nagyon hiányzott a munkám, a nézõk és a kollégák, izgatottan és örömmel várom újra a reggeleket. – mondta el Lilu.
- Örültem az RTL Klub felkérésének, igyekszem megfelelni az új kihívásnak, jó lesz 9 év után valami újban kipróbálni magam. Mindig is szerettem volna élõ mûsort vezetni, a Csak csajok nagyon jó élmény volt, megpróbálom minél több oldalamat megmutatni és remélem a nézõk ebben a szerepkörben is szeretettel fogadnak. – nyilatkozta Erdélyi Mónika.
- Pályakezdõként jobb munkáról álmodni sem mertem volna, nagyon jó emlékekkel távozom. Remélem, hogy az itt szerzett tapasztalatokat a jövõben is hasznosítani tudom majd. - összegezte az elmúlt évet Peller Mariann.
Horváth Éva is bizakodó: - Köszönettel tartozom mûsorvezetõ társaimnak és a Reggeli egész csapatának, eseményteli évet tudhatok magam mögött. Békében váltunk el egymástól, remélem, hogy ezzel nem ért véget televíziós pályafutásom.
- A Reggeli új párosai garanciát jelentenek arra, hogy jókedvûen ébredjen mindenki, aki minket néz. Örülök, hogy Lilu visszatér, és hogy Mónikát nem kell a Mónika show nélkül sem nélkülöznünk. Egyúttal köszönöm az elmúlt másfél év munkáját Horváth Évának és Peller Mariannak. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak hiányozni fognak a képernyõrõl, és hamarosan újra együtt dolgozhatunk majd velük. - nyilatkozta Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója.

Májustól tehát Hujber Ferenc, Csonka András és Szujó Zoltán mellett Lilu, Erdélyi Mónika és Ördög Nóra alkotja majd a Reggeli új csapatát.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!