2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Vona Gábor gratulált a FidesznekForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-26 12:27:04
Az adócsökkentést, a kilakoltatások megakadályozását, a közbiztonság javítását és az elszámoltatást tartja a leendõ kormány elsõ és legfontosabb lépéseinek Vona Gábor, aki, mint fogalmazott, nem adna türelmi idõt a Fidesznek.

A Jobbik elnöke a választási eredményvárón gratulált elsõként Molnár Oszkárnak, a Jobbik támogatásával egyéni mandátumot szerzett képviselõnek, majd a Fidesznek, sok sikert kívánva a politikai munkájához. A pártelnök kiemelte, hogy a Jobbik ugyanazt fogja csinálni, mint amit a kampány alatt megígért: egyenes, õszinte, igaz és bátor politizálást folytat. Mint mondta, az ország romokban hever, a Gyurcsány- és Bajnai-éra az összeomlás szélére sodorta. A pártelnök úgy fogalmazott, ha a leendõ kormány el akarja sumákolni a megígért változásokat, minden házon belüli és kívüli demokratikus eszközt bevetnek ezeknek a kikényszerítésére.

Az emberektõl azt kéri Vona Gábor, hogy kövessék nyomon a Jobbik parlamenti munkáját, és ez alapján ítéljék meg a teljesítményét. A Fidesz ugyan nem kért 100 nap türelmet az emberektõl, de mint Vona fogalmazott, erre a Jobbik nem is adna lehetõséget.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!