2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Az összes debreceni járatát törli a Wizz AirForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-03-24 09:57:10
Március 24-étől május 1-ig a Wizz Air felfüggeszti debreceni bázisának működését, és törli valamennyi, a városból induló és oda érkező járatát – írja keddi közleményében a légitársaság. A cég emellett azt is bejelentette, hogy a belgiumi repülőtér intézkedései miatt március 25-étől április 5-ig  törli Budapest és Brüsszel–Charleroi közötti járatát.

A törölt járatokra foglalással rendelkező utasokat a légitársaság a lehető legkorábbi időpontban automatikusan emailen tájékoztatja a törlésekről, ha jegyüket a Wizz Air honlapján vagy a légitársaság mobilalkalmazásában vásárolták meg. A Wizz Air az érintett utasok Wizz számlájára

AUTOMATIKUSAN JÓVÁÍRJA A VITELDÍJ ÖSSZEGÉNEK 120 SZÁZALÉKÁT, AMELYET 24 HÓNAPON BELÜL FELHASZNÁLHATNAK EGY ÚJABB REPÜLŐJEGY  MEGVÁSÁRLÁSÁRA.

Az utasok kérhetik a viteldíj visszatérítését is, ez azonban a cég közleménye szerint valamivel hosszabb időt vesz igénybe. A bankszámlára vagy bankkártyára való visszautalás lépéseiről külön emailben küld tájékoztatást a légitársaság. Az utóbbi opciót választók az eredeti viteldíj 100 százalékát kapják vissza. A Wizz Air kéri, hogy azok az utasok, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!