2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Megvan, mire költi rekordnyereményét a magyar lottónyertesForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-29 10:07:08
Címkék: Bihari hírek
Egy hónappal ezelőtt, a március 28-i sorsoláson megszületett az idén 63 éves ötös lottó történetének legnagyobb nyereménye, hiszen egy magyar szerencsés 6,431 milliárd forinttal gazdagodott. A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amit a napokban meg is tett. A Blikk megszerezte azt a kérdőívet, amit a nyertes névtelenül kitöltött.

A nemzeti lottótársaság általános gyakorlatának részeként a nagyobb nyeremények felvételekor a társaság munkatársai felajánlják a nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad.

Vidéken adta fel a szelvényt

A játékos vidéken adta fel a milliárdokat érő szelvényét, amelyet önállóan, véletlenszerűen kiválasztott számok megjelölésével játszott meg. A sorsolást követően az internetről értesült arról, hogy nyert: szóhoz sem jutott, annyira meglepődött amikor rájött, hogy a kisorsolt számok mindegyike megegyezik az általa beikszeltekkel. Elsőként a párját értesítette a nagyszerű hírről.

Nem volt szisztémája

A korábbi kérdőívek alapján elmondható, hogy a nyertesek többsége több éve, adott esetben több évtizede játszik azzal a játékkal, amelyen nagy nyereményt ért el. Az ötös lottó rekorder nyertese azonban kivétel ez alól: évente mindössze néhány alkalommal ad fel szelvényt, így semmiféle szelvényfeladási stratégiáról és feladási rituáléról nem tudott beszámolni. A fentieken túl a rekorder nyertes arra számít, hogy teljes mértékben megváltozik az élete, és a nyeremény hatással lesz baráti és családi kapcsolataira is.

És hogy mire költi a nyereményét?

A játékos elmondása szerint tárgyi dolgokra, így autóra és lakásra biztosan jut majd a jackpotból, de befektetni is fog, amelyhez pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi. Emellett úgy nyilatkozott, szűkebb családja is részesül majd az összegből, írja a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, a legutóbbi nyeremény jóval szerényebb volt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!