2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Halálos verekedés lett belőle, hogy egyszerre csak egy ember lehetett a kisboltbanForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-30 14:34:19
Címkék: Bihari hírek
Frissítés: a cikk megjelenésének másnapján a rendőrség cáfolta a Blikk információit. A police.hu-n azt írták, "minden alapot nélkülöz az a tényközlés, hogy a halált okozó testi sértés felbújtója nyugdíjas rendőrtiszt, a bűncselekmény elkövetője pedig annak fia lenne. Továbbá az sem felel meg a valóságnak, hogy a később végzetessé váló verekedés egy kisbolt előtti sorbaállás miatt alakult ki a sértett és a későbbi gyanúsított között."

Az eredeti cikk:

Egy sörért ment be egy lakótelepi kisboltba Farkas Ferenc Tatabányán, de amikor kijött az üzletből, az ajtó előtt várakozó nyugdíjas rendőrtiszt felelősségre vonta őt, írja a Blikk. A rendőrtiszt szerint ugyanis neki kellett volna Ferenc előtt bemenni a boltba, ahol egyszerre csak egy vásárló lehet.

A szócsata végén Ferenc a barátjával elindult a szalagház végébe, hogy megigyák a sörüket. Közben a feldühödött rendőrtiszt felhívta a fiát, akit Ferenc után küldött. Dulakodni kezdtek, elsőként Ferenc ütötte meg a rátámadó férfit. Aztán oldalra fordult, majd gyanútlanul visszaindult a kőfalhoz, amelyen a sörét hagyta. Ekkor kapott egy olyan ütést, hogy a földre zuhant.

Az áldozat testvére szerint a támadó még ekkor is ütötte, az egyik ütés eltörte az orrcsontját. A boncolási jegyzőkönyvből a Blikk szerint kiderült, hogy a férfi halálát nem a fejsérülése, hanem az orrvérzés miatti fulladás okozta.

A támadó a testvér elmondása szerint nem próbált meg segíteni Ferencnek, el akart menni, de a szemtanúk visszatartották. A rendőrök a helyszínen elfogták.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!