2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Csinálj lotyót te is az exedbõl!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-05-18 09:08:58
Megcsalt? Elhagyott? Vagy csak meguntad? - szögezi nekünk a kérdést hazánk talán legrosszindulatúbb portálja, ahol bárki közszemlére bocsájthatja ex-barátnõje fedetlen bájait. S mindezt miért? Természetesen bosszúból!

Amióta feltalálták a képrögzítést, s mióta gyakorlatilag egy májkrémes doboz is képes videórögzítésre, azóta készülnek pikáns felvételek a hölgyekrõl-urakról. Ez pedig egyenes utat engedett a különféle házi, amatõr mozik készítésének, s a leleményes párok egyhamar felismerték, hogy ez kifejezetten izgalmas lehet. Elvégre tegye fel bátran a kezét az, aki nem készített még a párjáról olyan fotót vagy videót, amit nem biztos, hogy a nagyközönség elé tárna. Aki azt állítja, hogy nem, az biztosan hazudik, elvégre – különösen a hölgyek esetében – nem lenne akkora para egy filléreket érõ mobiltelefon elvesztése. Naná, hogy nem a telefonszámokat és magát a készüléket féltik a kedves delikvensek, hanem a telefon memóriáján rögzített pikáns felvételeket.

Egészen addig nincs is gond, amíg a kis édi-bédi cukipofa párunk magával hurcolja pucéran pózolós képünket, sokkal inkább akkor válik „izgalmassá” a helyzet, amikor az aranymackóból a szakítás után egy „rohadt dög” lesz. Márpedig az lesz, különösen ha elhagyják vagy éppen megcsalják az embert, akarom mondani a teremtés koronáját, elvégre be kell vallanunk, hogy néhanapján bosszúvágy terén bizony a férfiak túltesznek a hölgyeken.

Talán éppen ezzel magyarázható az is, hogy nincs ex-pasik pucér képeit tartalmazó oldal, amíg hölgyeket ábrázoló annál inkább. S, hogy mindez miért van? Nos, a hölgyek általában emelt fõvel viselik, ha kidobják, megcsalják õket – legalábbis látszólag. A nõk ugyanis sokkal kifinomultabban állnak bosszút a megcsalón és azon, akivel megcsalták õket. Így a buta és sokkal inkább ösztön vezérelt férfiaknak nem marad más, mint az effajta weblapok nyújtotta lehetõség, s néhány kattintással lotyót csinálnak egykori párjukból.

Az, hogy mennyire gerinces dolog ez, mindenki döntse el maga. Mindemellett talán jó tanács a hölgyeknek: ne készíttessenek magukról kompromittáló felvételeket, hacsak nem szeretnék magukat viszontlátni egy ilyen végtelenségig kedves portálon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!