2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Interjú Krisztával, a prostituált diáklánnyalForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-05-18 17:27:11
Hát, amikor több pasi jön, az nem mindig kellemes. Sok olyan férfi is jön, aki rajtam akarja kiélni perverz dolgait. Na, ezeket szoktam elküldeni a francba. Volt már olyan is, aki a kutyáját akarta elhozni, de elküldtem a "jóédesbe" - mesélte a 23 éves prostituáltként dolgozó Kriszta.

Többször írtunk már a bájaikat árusító hölgyekrõl, a webkamerás szolgáltatásokról, de még eddig egyszer sem beszélgettünk egy olyan lánnyal, aki ûzi is ezt az õsi mesterséget.

A különféle hirdetések között nem kellett sokáig keresgélnünk, amikor az interjúhoz kerestünk alanyt. Felütöttünk egy portált és az elsõ nyíregyházi lány telefonszámát kikeresve azonnal hívtuk a számot. A hirdetés szerint a kiszemelt szõke diáklány mindössze 23 éves és kifejezetten odaadó az ágyban. A számot tárcsázva kellemes hangú hölgy szólt a telefonba, aki miután megtudta, hogy mit is szeretnénk majdnem lerakta a kagylót, de végül nem kevés unszolásra és az anonimitás garanciájával sikerült meggyõznünk.

Az elsõ kérdésünk szinte adott volt, elvégre kíváncsiak voltunk arra, hogy mi visz rá egy huszonéves lányt arra, hogy prostituáltnak álljon. - Mondhatnék bármit, de nem kell ezt túlmagyarázni. Amikor fõiskolára kerültem pénzre volt szükségem, így valahogy rávitt a szükség erre, de azóta ahogy az igényeim nõttek úgy voltam vele, hogy már mindegy. Annyi pénzt összeszedek így egy hét alatt, amennyiért más egy hónapot vagy kettõt dolgozik. Kell ennél több magyarázat? – mondta a lány, akit az egyszerûség kedvéért nevezzünk Krisztának.

Amikor az erkölcs és lelkiismeret témát kezdtük feszegetni a lány hozzátette – Hát, figyelj. Nem hiszem, hogy különb vagyok a mai bulizós lánykáknál, de azt sem, hogy büszke vagyok arra, amit csinálok. Igaz, hogy én pénzért „dolgozom”, de megválogatom azt a kört, akikkel egyáltalán szóba állok. Nem kell összekeverni az útszéliekkel, ez azért más kategória. Hozzám csak ápolt, jóképû férfiak jöhetnek és szerintem az a képmutató, aki ezért elítél.

Kíváncsiak voltunk, hogy kik járnak a lányhoz és miért, ami kapcsán elmondta – Nagyon változó, hogy kik jönnek, de természetesen vannak visszatérõ vendégek, én ezeknek örülök a leginkább. Ezek a férfiak tudják, hogy mit nyújtok és én is tudom, hogy mitõl gerjednek be a leginkább. Az meg, hogy ki miért jön, ez sem túl bonyolult téma. A legtöbb férfinak olyan vágyai vannak, amit otthon a feleség, barátnõ nem biztos, hogy teljesít, de sok esetben elõ sem hozakodnak ezzel. Nem kell egybõl perverz dolgokra gondolni, de például egy popószexet nem minden lány vállal be. Meg ugye, aki látott már pornófilmet nagyjából elképzelheti, hogy mit is akarnak a pasik. Körülbelül azt, amit ott látnak.

Arra, a kérdésre, hogy képes-e élvezni így az együttléteket – elvégre a nõk sokkal emocionálisabbak, mint a férfiak - a következõ választ kaptuk – Túloznék, ha azt mondanám, hogy élvezem. Igyekszek mindent kizárni és arra koncentrálni, hogy a vendég jól érezze magát. De, ha arra gondolsz, hogy szokott-e orgazmusom lenni elárulom neked, hogy nem kifejezetten. De a nõk többsége mesterien tudja ezt eljátszani – tette hozzá nevetve Kriszta.

Annak ellenére, hogy frappáns választ adott a lány, csak nem hagytuk a lelkiismeret témát, így afelõl érdeklõdtünk, hogy volt-e már a „foglalkozása” miatt kellemetlen élménye, illetve meddig tervezi ezt a hivatást ûzni. - Kellemetlen élmény? Hát, amikor több pasi jön az nem mindig kellemes, de sok olyan barom jön, aki rajtam akarja kiélni perverz dolgait. Na, ezeket szoktam elküldeni a francba. Volt már olyan is, aki a kutyáját akarta elhozni, de gondolhatod, hogy elküldtem a „jóédesbe”. Azt, hogy meddig akarom ezt csinálni nem tudom. Én külföldön szeretnék dolgozni, de nem mosogatni meg ilyenek, így a pénz, amit keresek ehhez kell. Csak, hát még ahhoz sok pénz kell.

Krisztáról a beszélgetés végére kiderült, hogy valójában nem is 23 éves és nem is diáklány, legalábbis már nem, de valamiért a férfiak jobban buknak az ebbe a körbe illõ lányokra. Mindemellett Kriszta nem gyõzte hangsúlyozni, hogy anonimitását õrizzük meg és figyeljünk oda, nehogy beazonosíthatóvá váljon. Annak ellenére, hogy állítása szerint nem szégyelli a munkáját ez azért több, mint érdekes. Elvégre az intelligens benyomást keltõ lány néha pont úgy nyilvánult meg, mint aki nem büszke arra, amivel a kenyerét keresi.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!