2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Szörnyû balesetForrás: saját
Utolsó módosítás: 2008-08-27 14:11:18
Szörnyû baleset rázta meg a Hajdú-Bihar megyei kis települések nyugalmát tegnap este 5 óra körül. Teljesen felfordult minden.

Tegnap délután a Váncsodra tartó busz nagy nehézségek árán tudott csak befordulni Mezõpeterdnél a Váncsodi útra. A mezõpeterdi lefordulónál a templom sarkánál rendõrök állták el az utat autójukkal. Mert a Mezõpeterd - Biharkeresztesi szakaszon sajnálatos módon halálos autóbaleset történt. Az eddig ismeretlen okból egy román rendszámú olasz sofõr áttért a szembejövõ sávba, ahol a szembejövõ mikrobusznak frontálisan neki ütközött. Az olasz sofõr a helyszínen életét vesztette. A magyar autóban egy család utazott, két felnõtt és 2 gyermek. Az édesapa sérüléseket szenvedett, a mellette ülõ felesége, combnyaktöréssel és kulcscsont töréssel került kórházba. Az egyik kislányért a debreceni kórház mentõhelikoptere jött, súlyos vérzése miatt.

Reméljük állapotuk mihamarabb kielégítõ lesz. Sajnálatos módon ezen a szakaszon hétrõl-hétre balesetrõl számolnak be a napi lapok. Ideje lenne már valamilyen megoldást találnia a hatóságoknak.

Az egész ártándi határtól Berettyóújfalu irányába haladó forgalmat az alsó utakra terelték, ahol hatalmas károkat okoztak a több száz tonnás autók és elég balesetveszélyesen közlekedtek. Aztán az esti órákban, kb. 9 óra körül Váncsodon újabb szirénázástól volt hangos a csenges kis falu. Hatalmas sebességgel haladtak a tûzoltók Gáborján irányába. Reméljük nem ujabb balesetrõl kell beszámolnunk.

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!