2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Ballagás ApátibanForrás: Vmirjáncki József
Utolsó módosítás: 2010-06-30 09:50:45
A nyolcadik osztályt befejezett tanulók búcsúztatása mindig ünnep a településen. Ebben az évben tizenöt tanuló fejezte be általános iskolai tanulmányait.

Az iskola feldíszített tantermeinek bejárása után a tornateremben gyûltek össze az ünnepeltek.

Tokai Tamás hetedik osztályos tanuló búcsúzott el az iskola tanulói nevében, Turi Gréta nyolcadik osztályos, pedig diáktársaiktól, majd Kövér Krisztina az iskola dolgozóitól, volt tanítóktól, tanároktól, a technikai dolgozóktól köszönt el.

A ballagás különös jelentõséggel bíró eseménye, a tanulók munkájának az értékelése, a legjobbak jutalmazása.

 


Elismerések


Az iskola kiváló tanulója, aki példamutató magatartásával kiérdemelte a helyi önkormányzat elismerését, melyet Tarsoly Attila polgármester adott át Kövér Krisztinának.

Bagdi János Mezõsas polgármestere, Vekerdi Tamásnak adta át kiváló tanulmányi munkájáért és példamutató magatartásáért a testület dicséretét és jutalmát.

Az Apáti román kissebségi önkormányzat is jutalmazta a tanulókat. Blága János elnök Kövér Krisztinának, Asztalos Évának adott át értékes ajándékot kitûnõ tanulmányi eredményükért, a nemzetiségi hagyományok ápolásáért végzett munkájukért. Blága János azt is bejelentette, hogy Kövér Krisztinát, aki Gyulán, a román gimnáziumban folytatja középiskolai tanulmányait, ösztöndíjjal fogják támogatni.

A mezõsasi román helyi kisebbség elnöke Juhász Péter, Vekerdi Tamásnak, Tóth Ildikónak, Takács Anitának, Balog Gábor Máténak, Oláh Edinának munkájukat ajándékkal és virágcsokorral jutalmazta.

Az iskola igazgatója Vad Erzsébet még további értékes könyveket adott át a nyolcadik osztályos tanulóknak: Kövér Krisztinának, Asztalos Évának, Litauszki Dániel Mihálynak, Kürti Szabolcsnak, Vekerdi Tamásnak, Turi Grétának és Tóth Ildikónak.

Ezt követõen a megjelent hozzátartozók halmozták el ajándékokkal és virágcsokrokkal a most búcsúzó nyolcadikosokat.


Vmirjáncki József

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!