2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Percek alatt kétszer gázolt egy autósForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-17 11:18:51
Öt percen belül két kerékpárost is elgázolt egy autós még kedden a Pest megyei Cegléden. Az egyik sérült, egy hetven éves asszony, a helyszínen meghalt, ...
a másik - egy hatvanhárom éves férfi - kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést. Az autót vezetõ férfi, mindkét baleset helyszínérõl segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Az elsõ baleset Cegléd elõtt pár kilométerrel történt. Az út nagyon keskeny ott. Egy közeli tanyáról ment egy asszony a város felé, amikor a terepjáró hátulról utolérte. Elsodorta, a nõ azonnal meghalt. A terepjáró megállás nélkül hajtott tovább. A rendõrök éppen a helyszínre tartottak - útközben jött az újabb bejelentés. Cegléden ugyanaz az autós egy másik biciklist is elütött.

„A két baleset között nem telt el öt perc, az elsõ 13:00-kor, a második 13:05-kor történt” – mondta Orosz Zoltán fõhadnagy.

A második baleset áldozata kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést. A autó vezetõje neki sem segített. Késõbb a lakásánál fogták el, nem tudott magyarázatot adni tettére. Vért vettek tõle, hogy kiderítsék ivott-e alkoholt.

A kép illusztráció!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!