2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Heti horoszkóp 2010. június 21. – 28.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-06-23 09:46:58
Címkék: Horoszkóp
Kedves Mérleg! Ha jól figyelsz, egyértelmûvé válik számodra a régóta õrlõ, belülrõl rágó kérdés, a „hogyan tovább”. Mind a hivatásodban, mind a magánéletedben pozitív változások indulnak el ezen a héten.
2010. június 21. – 28.
Kedves Kos!
A hét túl érzelgõsen indul, legalábbis te túlzásnak fogod tartani. Ha az édesanyád vagy egy nõi családtagod nosztalgiázni vagy sírni kezd, akkor õrizd meg a nyugalmadat, és legyél türelmes! Nem kell, hogy egyetérts, de udvariasan hallgasd meg! Vedd észre, hogy meggyõzhetetlen, vagyis hiába érvelsz. A hét közepén kirobbanóan jó formában leszel. Szerencsére ehhez jó lehetõségek és kihívások is jönnek, vagyis lesz alkalmad megmutatni, hogy mire vagy képes. Okosan oszd be az idõdet és az energiáidat! Ne merülj ki teljesen a hétvégére! Szükséged lesz az erõdre a hétvégén. Otthoni pakolás vagy más fizikai feladat vár rád. Persze emellett jusson idõd a pihenésre és a lazításra is!
Kedves Bika!
Azt veheted észre a hét elején, hogy a környezetedben lévõk szentimentálisak vagy szerelmesek, és ez fertõzõ. Te is szerelmesnek érezheted magad. Ne állj ellen, és ne tiltakozz! Örülj, hogy vannak érzéseid, és éld meg õket! Abban a pillanatban, hogy kapcsolatba lépsz velük, vagyis felvállalod õket, sokkal jobban leszel. A hét közepén vigyázz a pénzedre! Nemcsak a zsebesektõl kell tartanod, hanem a gyereked szívszaggató könyörgésétõl is. Ha nincs gyereked, akkor a saját gyermeki részed fog valami után sóvárogni. Hétvégén a szombati telihold okozhat gondot. Óvatosnak kell lenned a közlekedésben. Ne siess, és nézz körül többször is! A veszély most rosszul belátható helyrõl leselkedik rád.
Kedves Ikrek!
Erõsödõ anyagi gondok fognak nyomasztani ezen a héten. Súlyos kérdés lesz a számodra, hogy hogyan fogsz kijönni a pénzedbõl ebben a hónapban. Mielõtt elkezdenél pánikolni, ülj le, és gondold át, milyen kiadásokra számíthatsz! Aztán írd le, és kérj áldást erre! Csodák történnek, ha engeded az égieket „mûködni”. A hét közepén egy olyan ember robban be az életedbe, aki pozitív változásokat hoz magával. Hagyd, hogy lenyûgözzön, de vigyázz, ha van párkapcsolatod, akkor még véletlenül se tedd a párodat féltékennyé! Hétvégén a szombati telihold anyagi téren fog óvatosságra inteni. Ismét aggodalom lehet úrrá rajtad. Nem baj, ha beosztóan gazdálkodsz, de ne tagadj meg mindent magadtól!
Kedves Rák!
Úgy indul a hét a számodra, hogy a Nap belép a Rák jelébe. Ezzel kezdetét veszi egy olyan hónap, amely rólad szól. Jön a születésnapod, de ettõl függetlenül is több figyelmet fogsz kapni. Ugyanakkor több kihívás, feladat és próbatétel vár rád. Még szerencse, hogy a hét elején remek passzban leszel, de a hét közepén nagyon ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz. Ne bízz meg bárkiben! Sajnos nem mindenki olyan jó indulatú, mint te, vagyis nem szabad önmagadból kiindulnod. A hétvégén a szerelmi ügyek fognak fejtörést okozni. A szombati telihold feszült, vitás helyzeteket generálhat. Ha van párod, akkor vigyázz rá! Óvd a kapcsolatotokat! Ha még nincs párod, akkor nem most akard megtalálni!
Kedves Oroszlán!
A hét elején izgalmas és titokzatos összefüggésekre derülhet fény. Nem kell nyomoznod, mégis összeáll a kép. Kérdés, hogy mire használod ezt a felismerést. Tanácsos lenne várnod. Ne kapkodj! Hamarosan kiderül, hogy mire lesz jó mindez. A hét közepén nem lesz lehetetlen a számodra. Annyi energiád lesz, mint Sámsonnak. Bizonyítsd be, hogy mire vagy képes. Dolgozz pontosan és hibátlanul, de anyagi ügyekben most ne hozz döntést, vagy legalábbis ne egyedül! Még akkor se, ha „soha vissza nem térõ” lehetõséget ajánlanak fel neked! Sajnos ez csapda vagy átverés lehet. Jobb lenne kikerülni. Hétvégén egyél egészséges ételeket! Kerüld az túl fûszeres, agyonfõtt gyorséttermi kajákat!
Kedves Szûz!
Rögtön a hét kezdetén úgy tûnhet neked, hogy mindenki jól van, és szerencsés, csak te nem. Ez az érzés elkísérhet egész héten. Teljesen paranoiássá válhatsz, ha nem kapsz idõben észbe. Ne engedd magad provokálni se embertõl, se helyzettõl! Bölcsen és higgadtan emelkedj felül, és onnan nézz az adott szituációra! Így megláthatsz olyan összefüggéseket, amelyek megnyugtatóak, sõt a megoldást is magukban hordozzák. A hét közepén a szüleid, az édesanyád vagy valamelyik rokonod nagyon számít a segítségedre. Ne tétovázz, és ne kéresd magad! Menj, és tegyél meg minden tõled telhetõt! Az épp elég lesz. A hétvégén csinálj valamit közösen a gyerekeddel! A szombati telihold feszültségét így oldhatod ki…
Kedves Mérleg!
Ha jól figyelsz, egyértelmûvé válik számodra a régóta õrlõ, belülrõl rágó kérdés, a „hogyan tovább”. Mind a hivatásodban, mind a magánéletedben pozitív változások indulnak el ezen a héten. Csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belõle. Arra készülj fel, hogy lesznek, akik el akarnak bizonytalanítani. Olyan kérdéseket tesznek fel, olyan szempontokat feszegetnek, hogy akár el is mehet a kedved. Ne hagyd magad, keresd a támogató, biztató emberek társaságát! A hét közepén óvatosan közlekedj! Mindig nézz körül, többször is! Aztán legyél nyitott a hírekre! Nagyon fontos infó birtokába juthatsz, amely hasznos lesz a számodra. Hétvégén szánj idõt az otthonodra és valamennyit a családodra is!
Kedves Skorpió!
Rendkívül sikeres és mozgalmas hét elé nézel. A hét elején dobd be magad, és nagy energiákkal kezdj hozzá a dolgaidhoz. Ez azért jó taktika, mert ez a kezdeti lendület átsegíthet a késõbbi zökkenõkön. Ugyanis a hét közepén várható egy konfliktus valakivel, aki közel áll a szívedhez, épp ezért fog jobban bántani. Két dolgot tehetsz. 1. Nem mész bele semmilyen szócsatába. 2. Emlékezteted magadat – és a másikat is –, hogy egy hajóban eveztek. A hétvégéd hangulata is azon múlik, hogy képes vagy-e kitérni a viták elõl. A szombati telihold provokáló szituációkat gerjeszthet. Emellett a közlekedésben is legyél körültekintõ! Vigyázz, mert balesetveszélyes helyzet látszik!
Kedves Nyilas!
Nem igazán jól indul a heted. Nyûgös, fáradt, bizonytalan lehetsz a hét elején. Okosabb lenne, ha most nem hoznál döntéseket, legalábbis nagy horderejû ügyekben nem – vagyis csak a rutinügyekkel foglalkozz! A többit halaszd késõbbre! A hét közepétõl ki leszel cserélve. Visszatér az életkedved, és ismét lendületesen veszed az akadályokat. Csak arra ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára! Pl. visszafogottan kezelj egy nézeteltérést a munkahelyeden! Nem számít, hogy kinek van igaza, csak az számít, hogy ne alakuljon ki „vérre menõ” vita! Ezért most te tehetsz a legtöbbet. Hétvégén nagyon vigyázz a pénzedre, tedd biztonságos helyre a pénztárcádat! A szombati telihold anyagi veszteséget jelez…
Kedves Bak!
Bármit csinálhatsz hét közben, de nem kerülheted el a hétvégi feszültséget. A szombati telihold érzékenyen, sõt rosszul fog érinteni. Addig annyit tehetsz, hogy minden fontos kapcsolatodra vigyázol. Legyél mindenkivel kedves és megértõ. Ebben az esetben elvárhatod a viszonzást, de ha türelmetlen, esetleg ingerült vagy, ne számíts túl sok jóra! A hét elején egy finom lelkû emberrel lesz dolgod. Vegyél róla példát! Õ igazán, szívbõl képes szeretni az embereket. Azután családi nézeteltérésben kell döntõbírónak lenned. Maradj pártatlan! Csak így fog mindkét fél elfogadni. Szombaton pedig vigyázz mindenkire, nézd el az udvariatlanságot! Ne vegyél semmit sértésnek! Ezzel elkerülheted a viszályt…
Kedves Vízöntõ!
„Alattomos” folyamatok zajlanak a háttérben. Ne ijedj meg! Nem kell a legrosszabbra gondolnod. Arról van szó, hogy az egészséged miatt sokkal jobban és következetesebben kell magadra figyelned. Ha bármit elhanyagoltál az elmúlt idõben, akkor ezen a héten számíts rá, hogy nincs tovább mentség! Ennek csúcspontja a szombati telihold lesz, amely egész héten éreztetni fogja a hatását. A legegyszerûbb terápia most a megfelelõ mennyiségû és minõségû folyadékbevitel. Igyál többet és jobbat! Ezenkívül egész héten óvatosan, diplomatikusan fogalmazz! Akaratlanul ráléphetsz valakinek a tyúkszemére. Ha észreveszed, gyorsan kérj elnézést! Hétvégén pihenj sokat, és legyél minél többet mezítláb!
Kedves Halak!
Nagyon jó hét vár rád. Elemedben leszel, tele életkedvvel, kreativitással, gyermeki örömmel. A gondokat, amelyek eddig nyomasztottak, könnyebben fogod elviselni. Mindez arra jó, hogy megerõsödjön benned, hogy egyre jobb szériában vagy. A hét közepén koncentrálj a munkádra! Kövess el mindent, hogy hibátlanul dolgozz! Ha ez sikerül, akkor számíthatsz anyagi elismerésre is. A hét második felében a gyermekeddel lehet konfliktusod. Ne legyél túl szigorú! Engedhetsz, ha elõtte megbeszélitek a következményeket. Hétvégén vigyázz, mert a szombati telihold csalódást hozhat. Kiábrándulhatsz, mert valaki nem úgy viselkedik, ahogy elvárnád, vagy valami nem úgy jön össze, ahogy szeretted volna…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!