2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Rekordösszeget költöttünk szerencsejátékraForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-24 10:44:32
Rekordbevétel a Szerencsejáték Rt-nél. A 3 milliárd forintos ötös lottó nyereménynek és ...
a foci vb-szerelmeseinek köszönhetõen a 24. héten 3 milliárd 750 millió forint folyt be a céghez.Az idei labdarúgó világbajnokságra minden eddiginél részletesebb fogadási lehetõségeket vezettek be, így arra is külön lehet például tippelni, ki hány sárgát kap a meccs alatt.

„Remélem, hogy az olaszok, de szerintem a brazilok fogják megnyerni” – mondta egy fiatalember.

A profi tippelõ már otthon elõkészítette a fogadását. A titkos favoritok vannak a cetlijén.

„Azt mondtam, hogy négy és félnél több sárga lap lesz” – mondta Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. szóvivõje.

A szóvivõ nagy fogadó hírében áll. Azt mondta inkább kevesebb, mint több sikerrel, de az új, minden eddiginél részletesebb fogadási lehetõségeket nem csak õ szereti.

„Ilyenek a szögletek száma, a sárgalapok száma, illetve az, hogy egy mérkõzésen páros vagy páratlan lesz a góloknak a száma. A nulla itt párosnak számít” – mondta a szóvivõ.

Sõt a mostani világbajnokság alatt arra is lehet tippelni, hogy lesz-e 11-es a meccsen, és ki kapja. Ráadásul a szelvényen mindegy, hogy belövik-e vagy nem. A tippmixen a vb miatt megdõlt az eddigi 872 millió forintos heti bevételi rekord. Múlt héten 1 milliárd 60 millió forintot hozott ez a játék.

Nem csak a foci fogadások mennek jól. A Szerencsejáték Rt-hez múlt héten 3 milliárd 750 millió forint folyt be összesen. Ez minden idõk legnagyobb heti bevétele. A szóvivõ szerint ez fõleg annak köszönhetõ, hogy a szokásos 3 és fél millió ötös lottó szelvény helyett, több mint 6 millió lottót adtak fel. Ráadásul, ha ezúttal sem lesz telitalálatos, jövõ hétre még több szelvényt várnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!