2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Majdnem teltház VOLT SopronbanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-05 11:33:31
Több mint 79 ezren vettek részt az idei, immár 18. VOLT fesztiválon.
A rendezvény öt napon át - keddtõl szombatig - 200 különbözõ programot kínált az érdeklõdõknek. A legnevesebb fellépõk - így Billy Idol, a Prodigy, a Massive Attack, az Air és Kruder-Dorfmeister páros - egy-egy fát adtak a fesztiválnak otthont adó „Csillagok Városának”, Sopronnak.

A város vezetõi több alkalommal is meglátogatták a VOLT-ot, amellyel kapcsolatban kivétel nélkül pozitívan nyilatkoztak. Az egész esemény problémamentesen zajlott, és nemcsak Sopron jóhírét öregbítette, de jelentõs bevételt is hozott a városnak, egyetlen szálláshely sem maradt szabadon - közölték vasárnap a szervezõk.

A VOLT fesztivál idei nyitónapja, június 30-a a magyar rocklegendák jegyében telt. A nagyszínpadon fellépett többek között az Omega, az idén 30 éves Edda, a Tankcsapda és a Deák Bill Blues Band. Július 1-jén többek között Billy Idolt és a Quimbyt láthatta a közönség. A világhírû DJ-k mellett neves hazai zenészek szórakoztatták a közönséget, az EST FM rádió 10 évvel ezelõtti indulásának alkalmából pedig EST FM Emlékestet tartottak. Ákos és a Prodigy július 2-án lépett fel a VOLT-on, a zárónapon pedig többek között a Ladánybene 27, Péterfy Bori és csapata állt színpadra.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!