2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Bliccelt Gyurcsány FerencForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-13 10:15:31
A szombati melegfelvonulás után Gyurcsány Ferenc feleségével és több szocialista politikussal jegy nélkül utazott a földalattin.
Bár nem büntették meg õket, az ingyenes utazásról felvétel készült, ma kikerült az internetre. A volt miniszterelnök ma befizette saját és felesége pótdíját, 24 ezer forintot.

Feleségével, testõrökkel és pár szocialista politikussal ment le a földalattiba Gyurcsány Ferenc még szombaton, a budapesti meleg felvonulás után. A Mandíner.hu szerkesztõsége videón rögzítette az utat. Jegyet a volt miniszterelnök nem lyukasztott.

A telefonos felvétel nyilvánosságra kerülése után az egyik politikus úgy nyilatkozott, beterelték õket a földalattiba, és az út végén neki valaki azt mondta: a BKV vendégei voltak.

„A BKV nem rendelkezett arról, hogy szombaton bármilyen közlekedési eszközön ingyenes lett volna a közlekedés” – mondta Székelyné, Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója.

Ha megállítjuk a mozgóképet, látszik, hogy amikor a társaság leszállt, elmentek egy ellenõr mellett. Az viszont nem látszik, hogy jegyet, vagy bérletet bárki felmutatott volna. Gyurcsány Ferenc ma azt mondta, õ nem hibázott, azt hitte, más vesz neki jegyet.

„Ha a kísérõink ezt nem tették meg, ahogy feltételeztük, akkora hibát helyre kell hozni, a héten megtesszük” – mondta Gyurcsány Ferenc.

Már megtették, Gyurcsány Ferenc nyilatkozata után pár órával egyik munkatársa elmondta, befizette saját és felesége bliccelésének pótdíját, 24 ezer forintot.

Nyilatkozott Vadai Ágnes volt államtitkár is. A Blikknek azt mondta, akkor valóban elfelejtett jegyet lyukasztani, de késõbb ez eszébe jutott, és ezért utólag eltépett egyet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!