2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Berágtak Madonna szomszédjaiForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-20 12:51:30
Az amerikai énekesnõ, Madonna londoni szomszédjai nem repestek az örömtõl, amikor a popdíva ingatlanából éktelen bulizás zaja zavarta meg nyugalmukat.
Az AFP hétfõi tudósítása szerint a brit fõváros elegáns, belsõ negyedében álló házban még június végén, egy délután tekerték fel a hangerõt maximumra. Madonna stábjának tagjai tartottak partit. A környék lakói azonban egy idõ után már nem bírták a ricsajt, ezért panaszáradatot zúdítottak a westminsteri tanács nyakába.

Az illetékesek azonnal ki is szálltak a megadott címre, ahol azt tapasztalták, hogy valóban „elviselhetetlenül kellemetlen” a zaj. Az illetékesek elsõ lépésként a levélszekrénybe dobták a zajterhelésrõl szóló rendeletet - ennek hatására szinte azonnal lehalkították a mulatozók a zenét. Madonna egyébként nem volt ott a bulin. Az 51 éves énekesnõ ugyanakkor bajba is kerülhet, ha még egyszer túl zajosak lesznek a munkásai. Ha még egyszer kihívják a hatóságot a szomszédok, akár 5000 fontra (1,6 millió forint) is megbüntethetik a popdívát. Még akkor is, ha nincs is a házában. A szabályok szerint ugyanis az ingatlan tulajdonosa vonható ilyen és ehhez hasonló vétségekért felelõsségre.

A westminsteri tanács szerint a júniusi ricsaj miatt valószínûleg nem indul bírósági eljárás Madonna ellen. Ed Argar tanácsos azt mondta: „minden zajjal kapcsolatos bejelentést rendkívül komolyan veszünk. És mindegyiket egyformán kezeljük, attól függetlenül, hogy kié az ingatlan”- mondta a politikus. Hozzátette: „ha valaki bulit akar tartani, függetlenül attól, hogy az este vagy reggel van, figyelemmel kell lennie a szomszédjaira is.”

Madonna jóval kevesebb idõt tölt londoni házában, amióta 2008-ban elvált Guy Ritchie-tõl. A brit filmrendezõvel hét évig élt együtt, egy közös gyermekük is született.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!