2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
HitlermacskákForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-02 15:04:00
Már saját honlapjuk van azoknak a macskáknak, amelyek hasonlítanak a náci diktátorra.
A "kitlerek"-re szavazni is lehet, ki hasonlít leginkább a Führerre.

Fekete háttéren, sárga betûkkel virít a cím: a macskák, amelyek hasonlítanak Hitlerre. Egybõl a fõoldalra kerülnek a legfrissebb feltöltések az úgynevezett "Kitlerekrõl". A honlap kitalálói így nevezték el a náci vezérre hajazó házi kedvenceket.

Egy kattinttással juthatunk a legnépszerûbb "Kitlerekhez". A feltöltött fotókra ugyanis szavazni is lehet. Regisztráció nélkül, tizes skálán lehet pontozni a macskákat aszerint, megjelenésben mennyire emlékeztetnek Adolf Hitlerre.

Leginkább az orruk alatt fekete foltos macskák maradnak versenyben, nemcsoda, hiszen a Führer legjellegzetesebb vonása az orra alatti apró bajsza volt. Valamiért a fekete és fehér színekbõ álló, cirmosok vannak többségben az oldalon, ahova egy e-mail cím megadásával bárki feltölthet képet.

Az oldal készítõi gondoltak azokra is, akiknek nem tetszik az ötlet. Külön fórumot hoztak létre, akiknek tetszik az oldal és azoknak, akikben rossz érzéseket kelt. Így a látogatónak csak a véleménye szerint kell kattintania és nem éri meglepetés a kommentek között.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!