2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Ingatlan horoszkóp szeptemberreForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-08-30 16:21:08
Címkék: Horoszkóp, ingatlan
Házat szeretne vásárolni vagy eladni? Esetleg lakásfelújítást tervez? Nézze meg mit üzennek a csillagok! Ingatlan horoszkópunk hónapról hónapra a segítségére lehet a fontos döntéseknél.

KOS (március 21.-április 20.) - Szépítgesse otthonát, tegye minél hangulatosabbá, hogy a közelgõ õszi napokon is kedve legyen hazamenni. Ne feledkezzen el a nem várt eseményekrõl sem,  ha még nem kötött lakásbiztosítást, azt minél elõbb tegye meg. Jobb megelõzni a bajt, mint késõbb bánkódni.

 

BIKA (április 21.-május 21.)- A jegy szülötteinek most a legalkalmasabb az idõpont lakásfelújításra. De mielõtt bármibe is belevágna, alaposan számolja ki a költségeket. Ha a pénztárcája nem engedi meg a nagyobb beruházásokat, akkor a feng shui segítségével is sokat változtathat, javíthat otthonán, és egyben életén is.

 

IKREK (május 21.-június 21.) - Ha a költözést fontolgatja, akkor várjon még egy ideig! Nézegesse az ingatlankínálatot, mert álmai lakását várhatóan csak december körül fogja megtalálni. Nem árt, ha ingatlanközvetítõ segítségét kéri, így biztosan nem fogja megbánni a végleges választást.

 

RÁK (június 22.-július 22.) - Szeptemberben azoknak a rákoknak, akik eddig évekig nem tudtak megszabadulni rossz helyen  fekvõ ingatlanuktól, most kedvez a szerencse. De ne töprengjen sokat! Ha komoly vevõ keresi fel, annak az elsõ árajánlatra mondjon igent, különben továbbra is nyakán marad a nemkívánatos porta.

 

OROSZLÁN (július 23.- augusztus 23.) - Figyeljen oda lakása tetõszerkezetére, mert lehet, hogy egy apróbb hiba miatt egész télen bosszúság éri. Most még kedvez az idõjárás az efféle munkáknak, ezért jobb, ha sürgõsen megnézeti. Lakás eladás esetén legyen nagyon körültekintõ! Ne próbáljon meg kiskapukat keresni, maradjon a törvényes úton!

 

SZÛZ (augusztus 24.-szeptember 23.) - A magányos szûzeknek a szeptember nagy változásokat hozhat. Lehetséges, hogy találkozik valakivel, akivel néhány randevú után az összeköltözést fontolgatja. Ne ugorjon azonban fejest a mélyvízbe! Gondolja át, hogy valóban megérett-e a kapcsolat arra, hogy feladja régi, önálló otthonát.

 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Nem árt, ha tanulmányozza a lakásvásárlással, cserével kapcsolatos jogszabályokat, mert a hónap végén szüksége lehet rá! Pénzt azonban ne kérjen kölcsön senkitõl, mert arra nagyon ráfizethet! Ha szüksége lesz hitelre, forduljon szakemberhez, aki megfelelõ tanácsot tud önnek adni.

 

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Közelednek a hûvös napok. Nézze meg otthona nyílászáróit, és ha szükséges, még most cseréltesse ki, javíttassa meg õket! Ha kertes házban él, figyeljen oda a kerítés állapotára, ugyanis a hónap végén vitája támadhat emiatt a szomszéddal.

 

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ha építkezést tervez, akkor ne sajnálja az idõt a körültekintõ telekvásárlásra. Nem kell rögtön az elsõt megvenni, mert ha szétnéz az ingatlanpiacon, bizony hamar rájön, hogy sokkal jobb lehetõsége is lett volna. Vonja be párját is a megfelelõ választásba, hiszen fontos, hogy leendõ otthonuk mindkettõjüknek megfeleljen.

 

BAK (december 22.- január 20.) - Szeptember nem alkalmas a helyváltoztatásra. Ha albérletben él, akkor még maradjon! A jobb lehetõség még várat magára. Addig is próbálja kreatívan egyedivé varázsolni azt a lakást, illetve szobát, ahol jelenleg lakik. A lakástulajdonosoknak  a hónap folyamán egy apróság miatt várhatóan meggyûlik a bajuk a hatósággal.

 

VÍZÖNTÕ (január 21.-február 19.) - Szeptemberben nehogy eszébe jusson eltartási szerzõdést kötni! A csillagok állása nem kedvez az efféle megállapodásoknak. Aludjon még rá néhány hetet, beszélje meg közeli hozzátartozóival, és várjon október közepéig.  Azok a vízöntõk, akik saját lakással rendelkeznek, a hónap közepe táján fokozottan figyeljenek arra, hogy mindent alaposan zárjanak be. Egy besurranó tolvaj nem kizárt.

 

HALAK (február 20.-március 20.) - Ne feledje, rend a lelke mindennek! Ha ezt szem elõl téveszti, elõfordulhat, hogy egy ingatlannal kapcsolatos irat miatt kellemetlensége támad a hónap vége felé. Lakás eladásban viszont szerencsésnek ígérkezik a szeptember közepe. Bútort azonban ne most vegyen, mert könnyen becsaphatják.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!