2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Sertésmentés a baleset utánForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-12 12:15:33
Várhatóan délelõtt 10 óráig tart a mûszaki mentés Polgárnál, az Outlet Centrum elõtti körforgalomnál, ahol csütörtök reggel felborult egy sertéseket és malacokat szállító kamion.
Az élõ sertéseket egy füves területre terelték, egy sem jutott fel az M3-as autópályára - tudta meg a Független Hírügynökség Kelemen Évától a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletén. Az autópályára felvezetõ szakaszon fél pályán halad a forgalom, torlódásra kell számítani.

Felborult egy sertéseket és malacokat szállító kamion csütörtök reggel Polgárnál, az Outlet Centrum elõtti körforgalomban. Két ember könnyebben megsérült, a mentés idején torlódás várható. Sikerült megakadályozni, hogy a jármûbõl kiszabadult állatok feljussanak az autópályára, a rendõrség munkáját a tûzoltók segítik, egy közeli füves területre terelték a kamionból a balesetet túlélt állatokat. Egyelõre nem tudni, a hány állat hullott el, a tetemeket dögszállítóval viszik el, már elindult a jármû Debrecenbõl.

Kelemen Éva hozzátette: az autópályán nincs forgalomkorlátozás, a körforgalomnál viszont félpályás útlezárásra és torlódásra számítsanak az arra közlekedõk.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!