2024. április 24. Szerda, György.
 
Csalók kérik a kopogtatócédulát az LMP-nekForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-23 11:46:27
Az LMP nevében gyûjtik ismeretlenek az ajánlószelvényeket a fõváros XVI. kerületében a helyiek szerint. A párt kerületi polgármester-jelöltje ezért feljelentést tett a rendõrségen.

Környei Ákos, a párt XVI. és XVII. kerületi területi szervének választmányi tagja szerint többen is arról számoltak be, hogy valakik az LMP-nek gyûjtöttek kopogtatócédulákat, mielõtt a párt valódi aktivistái elkérték volna azokat. Voltak, akik „jóhiszemûen” oda is adták az ajánlószelvényeket, ám azok végül nem jutottak el a párthoz. Akkor pedig, amikor a felkeresettek arra kérték az álaktivistákat, hogy igazolják magukat, szó nélkül sarkon fordultak.

A párt nevében gyûjtõ álaktivistákról a pártnak pontos személyleírása van. Ezért Szabó Barbara, az LMP XVI. kerületi polgármester-jelöltje vasárnap feljelentést tett a rendõrségen a választás rendjének megzavarása miatt.

Az LMP szerint az utóbbi idõszakban számos támadás érte a pártot, ez is ebbe a sorba illik. Véleményük szerint mindez azt jelzi, hogy politikai ellenfeleik mennyire tartanak a párttól az önkormányzati választásokon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!