2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Megye II-es eredményekForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-08-30 09:04:06
Ha érdekli, milyen eredmények születtek a tegnapi napon a megye II. Északi csoportjában, itt tudja megtekinteni.

Északi csoport


Nyírábrány–Józsa SE 2–1 (1–1)
120 nézõ, vezette: Berecz A. (Puskás Z., Kovács I.).
Nyírábrány: Rácz L. – Mikáczó A. (Debreceni K.), Tanka J., Rátonyi Zs. (Fülöp Gy.), Küzmös A., Lõrincz J. (Papp A.), Furó Zs., Küzmös Gy., Fecskovics M., Vásárhelyi J. (Talladi Z.), Fenyvesi P. (Gáll F.). Edzõ: Tóth Csaba.
Józsa SE: Belényesi L. – Szilágyi I., Boda P. (Demján B.), Dobi G., Juhász B., Szabó Cs., Batta Cs., Párducz T. (Zombor S.), Hajzer L., Szabó M., Szabó G. Edzõ: Szabó László. Gól: Vásárhelyi J., Gáll F., illetve Szabó Cs. Jók: mindenki, illetve  Dobi G., Juhász B. Kiállítás: Szabó M. Ifi: 1-1.
Tóth Csaba: – Az elején ajándékoztunk egy tizenegyest az ellenfélnek, és ezzel nehézzé tettük magunknak a mérkõzést. A vendégek lényegesen jobb erõt képviselnek, mint az elõzõ bajnokságban, de csapatunk, ha nehezen is, jó játékának köszönhetõen begyûjtötte a 3 pontot.
Szabó László: – Küzdelmes mérkõzés, a csapat tudása alatt játszott, így is az igazságos eredmény a döntetlen lett volna.

Hajdúdorog–Fülöp  5–3 (2–1)
200 nézõ, vezette: Szûcs L. (Darányi A., Tar J.).
Hajdúdorog: Nagy Cs. – Bõti M. (Fekete Cs.), Szojka I., Simicsku R., Szûcs R., Péntek Z., Simicsku Gy., Nagy Zs., Anga A., Simicsku I. (Fodor Zs.), Szabó Z. (Pajkos I.). Edzõ: Pesel János.
Fülöp: Nagy D. – Guba L., Horváth J., Borbély T. (Nyíri T.), Solti L. (Szabó A.), Csík R., Sass G., Zubály K., Varga J., Orosz A. (Jenei R.), Popovics J. (Halász A.). Edzõ: Bányai Imre. Gól: Szûcs R., Péntek Z., Pajkos I., Szabó Z., Simicsku I., illetve Varga J., Zubály K., Jenei R. Jók: mindenki, illetve Varga J., Nagy D., Popovics J. Kiállítás: Guba L. Ifi: 5-0.
Pesel János és Nagy Zsolt: – Nem igazán szoktunk hozzá ahhoz az elmúlt hónapok során, hogy a fordulót éllovasként kezdjük. Mindig a kötelezõt a legnehezebb hozni és sajnos ez így volt a mai napon is. Hiába támadtuk végig a mérkõzés 80 százalékát, az utolsó másodpercekben nem igazán tudtunk jól dönteni a helyzetkihasználással kapcsolatban, ezért egy picit úgy tûnik, mintha szoros lenne az eredmény, ettõl függetlenül gratulálok minden játékosnak.
Bányai Imre: – Egy nagyon jó csapattól szenvedtünk vereséget. Még csak itt tartunk a felkészülésben de úgy érzem, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy tisztességesen jöttünk le a pályáról. Ezt bizonyítja az is, hogy 4-1 után is képesek voltunk felállni, és ha 4-3-nál egy kis szerencsénk van talán meglepetést  is tudunk okozni.

 

folytatás >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!