2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti Horoszkóp 2010. augusztus 30. – szeptember 06.Forrás: NõkLapja
Utolsó módosítás: 2010-08-30 12:29:06
Címkék: Horoszkóp
Kedves Ikrek! Kicsit álmosan, nehézkesen kezdõdik a hét a számodra. Ne türelmetlenkedj se önmagaddal, se a környezeteddel, se a helyzetekkel! Mindennek és mindenkinek megvan a maga tempója. Ha ezt nem kalkulálod be, akkor felesleges stressznek teszed ki magad. Szerencsére a folytatás sokkal jobb lesz.
2010. augusztus 30. – szeptember 06.
Kedves Kos!
Nincs az a pénz, ami sok lenne, ha az egészségedrõl van szó, ugyanis a legjobb befektetés, ha magadra költesz. A hét elején ez lebegjen a szemed elõtt! Persze ésszerû határok között költekezz! A hét közepén találkozhatsz, beszélgethetsz egy olyan idõsebb emberrel, akitõl sokat tanulhatsz. Figyelj rá, mert az, amit õ adhat neked, sorsfordító lehet. Kicsit késõbb óvatosnak kell lenned a közlekedésben. Balesetveszély fenyeget. A figyelmed mindig ott legyen, és akkor nem lesz baj! Hétvégén ideje lenne rendet raknod magad körül. Most fogyó hold van. Gyorsan és hatékonyan selejtezhetsz. Emellett jusson idõd a szüleidre, a párodra és a gyerekekre is! Tölts velük minél több idõt!
Kedves Bika!
Fantasztikusan jól indul ez a heted. Csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki segítõkész. Ráadásul a gyerekedtõl vagy egy fiataltól elismerést kaphatsz. A meglepõdés után adj hangot az örömödnek! Ahogy neked jólesik a dicséret, úgy neki is. A hét közepén okosan kell bánnod a pénzzel. Úgy gazdálkodj, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon! Ez  lehetséges, ha semmilyen értelemben sem esel túlzásba. A hétvége elõtt kínosan ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz, mert könnyen ráléphetsz valakinek a tyúkszemére. Hétvégén ne törõdj azzal, hogy már szeptember van, vagyis ne húzódj be a „csigaházadba”! Messze még a hideg. Élvezd a kora õszt kinn, a szabadban!
Kedves Ikrek!
Kicsit álmosan, nehézkesen kezdõdik a hét a számodra. Ne türelmetlenkedj se önmagaddal, se a környezeteddel, se a helyzetekkel! Mindennek és mindenkinek megvan a maga tempója. Ha ezt nem kalkulálod be, akkor felesleges stressznek teszed ki magad. Szerencsére a folytatás sokkal jobb lesz. Szó szerint megtapasztalhatod, hogy az idõ neked dolgozik. Bebizonyosodhat, hogy érdemes kitartónak lenned. Ennek ellenére a hét második felében kaphatsz kritikát. Ez azért fájhat, mert valamelyik közeli rokonodtól fog jönni. Sértõdés helyett vizsgáld meg az okát! Hétvégén bánj a pénzzel mértéktartóan! Ne költs mindenféle ostobaságra! Igyekezz olcsó vagy ingyenes programot választani!
Kedves Rák!
Kifejezetten kellemesen indul a heted. Pont ezért ne hitetlenkedj, ha egy barátod vagy kollégád megdicsér! Ne kételkedj az õszinteségében! Indulj ki magadból! Te sem mondasz hízelgésbõl olyasmit, ami nem igaz. A hét közepén vegyél vissza a tempóból! Mindent komótosan intézz, máskülönben stresszes leszel. Emellett óvatosan közlekedj, diplomatikusan fogalmazz! Konfliktusod adódhat, ha nem vagy mindkét területen körültekintõ. A hétvége elõtt készülj fel arra, hogy te bármit teszel, az hevesebb reakciót fog kiváltani, mint ahogy arra számítani lehet! Hétvégén találj ki olyasmit, ami kedvedre való! Most nem kell senki másnak megfelelned, csak saját magadnak. Még jó, hogy ami neked jó, az a másiknak is…
Kedves Oroszlán!
Anyagi fellendüléssel nyitod a hetet. Nincs kizárva, hogy olyan pénzek is bejönnek, amikre nem számítottál. Arra ügyelj, hogy ne menjen ki több, mint amennyi bejön! A hét elején lehetnek változások a munkahelyeden, ezek bosszantóan hathatnak rád, de csak ha hagyod. Jobban jársz, ha mindenhez rugalmasan és optimistán viszonyulsz. Hét közepén hallgass a jó szóra! Olyan tanácsot kaphatsz, ami segíthet, hogy jó döntést hozz. Ehhez ki kellene nyitnod a füled. Ha rájössz, hogy ez a saját érdeked, nem lesz nehéz. Hétvégén vigyázz az egészségedre! Igyál több vizet, és mellõzd az alkoholt, a cukros üdítõket és a feketekávét. Ezek dehidratálnak, vagyis elvonják a vizet a szervezetedbõl.
Kedves Szûz!
Remek hangulatban leszel a hét elején. Mindent sokkal pozitívabban fogsz látni, mint eddig. Ez arra jó, hogy terveket készíts. Ha most szakítasz erre idõt, akkor elõreküldöd a pozitív energiát, és segíted a megvalósulást. A hét közepén kaphatsz hideget-meleget a munkahelyeden. Megdicsérnek és leszidnak egy napon belül. Mielõtt ezen felháborodnál, józanul vizsgáld meg, hogy jogos-e! Ha igen, akkor javítsd ki a hibádat! Ha nem, akkor védd meg magadat! A hétvége elõtt a gyerekeddel lehet konfliktusod, vagy ha nincs gyereked, akkor egy gyerekes viselkedésû emberrel. Ne csinálj nagy ügyet belõle! Hétvégén élj a hobbidnak, vagyis azzal töltsd az idõt, ami kikapcsol és feltölt!
Kedves Mérleg!
A hét legelején mindenhez és mindenkihez megengedõen állj hozzá! Ezzel egy csomó idegeskedéstõl megkíméled magad. A folytatás sokkal kellemesebb lesz. Végre olyan emberekkel lesz dolgod, akik értenek téged. Ez óriási megkönnyebbülést fog hozni neked. Szerencsére nem kell magyarázkodni, és értetlen „arcoknak” beszélni. A hétvége elõtt nehéz helyzet adódhat. El kell döntened, hogy a munka vagy a család a fontosabb. Ilyen kérdés nem merülhet fel, ha okosan osztod be az idõdet, ill. osztod meg magad a különbözõ témák között. Hétvégén kapcsolj ki! Használd ki, hogy még jó idõ van! Mozdulj ki otthonról! Mehetsz kirándulni, sportolni. A lényeg, hogy aktívan mozogj!
Kedves Skorpió!
Úgy kezdõdik a heted, hogy több okos emberrel futhatsz össze. Tényleg nem ostobaság, amit mondanak. Emiatt mindenkihez elõítélet-mentesen viszonyulj! Ne azt nézd, hogy ki mondja, hanem azt, hogy mit mond! A hét közepén vigyázz a pénzedre! Megkárosíthatnak, ha nem vagy éber. Utólag felesleges elemezgetni a helyzetet, inkább a megelõzésre fektesd a hangsúlyt. A hétvége elõtt nagyon óvatosan közlekedj! Bár más helyett nem vigyázhatsz, de idõben észlelve a bajt, még korrigálhatsz. Így elkerülheted a balesetet. Hétvégén kiruccanhatnál az egyik szomszéd országba. Nem kell nagy szervezkedés ehhez. Fogd magad és a fényképezõgépedet, és menj! Meglátod, kalandos lesz…
Kedves Nyilas!
A szorgalmas és a becsületes munka csak hosszú távon kifizetõdõ. Ennek most, a hét elején lesz eredménye. Pozitív visszajelzést kaphatsz a munkádról. Legyél büszke magadra, és folytasd ugyanígy! A hét közepén fordulj teljes odafigyeléssel a párod felé! Szüksége van a törõdésedre. Legyél vele gyengéd és kedves! Ne feledd, hogy ha ezeket nem kapja meg tõled, akkor majd megkapja mástól! Ha még nincs párod, akkor most jó eséllyel rátalálhatsz. A hétvége elõtt anyagi veszteség érhet. Vigyázz a pénzedre, és nézd meg, hogy mit veszel! Hétvégén jusson idõd pihenésre és aktivitásra is, vagyis lazíts kicsit, azután menj sportolni, bulizni! Ettõl teljesen fel fogsz frissülni…
Kedves Bak!
Fontos lenne, ha a hét elején hallgatnál a megérzéseidre. Ezek nem alaptalanok, sõt meg fogod látni, hogy igenis jogosak. Emellett a kreativitásod is kitûnõen fog mûködni. Minden ötletet vegyél komolyan! Az elején nem tudhatod, hogy melyik lesz életképes. A hét közepén ne sokat törõdj a folyton panaszkodókkal! Te végezd a munkád tisztességgel! Mindig voltak, vannak és lesznek, akik örök elégedetlenek. Õk negatív „örvényt” gerjesztenek, ezért kerüld õket! Hétvége elõtt valaki könnyen kihozhat a béketûrésedbõl. Ne hagyd! Vedd észre, hogy ez nem méltó hozzád! Hétvégén élvezd a szerelem illatát, ízét stb.! Ha van párod, akkor vele! Ha nincs, akkor nézz körül, mert ott lesz a közeledben!
Kedves Vízöntõ!
A hét elején maradj otthon, ha teheted! Jót tenne neked és az otthonodnak is egy kis rendrakás. Mivel most fogyó hold van, gyorsabban és hatékonyabban haladhatsz. Ha dolgoznod kell, akkor koncentrálj a munkádra, de után siess haza! A hét közepén fel leszel dobódva. Figyelj az ötleteidre! Lesz köztük olyan, amit érdemes lesz megvalósítani. Emellett a gyerekekre is jusson idõd! Kezdõdik a suli. Ilyenkor nem kevesebb, hanem még több törõdést igényelnek. Ha elég kezdeti lendülettel indulnak, akkor minden könnyebben fog menni. Hétvége elõtt vigyázz az egészségedre és a pénzedre! Hétvégén menj úszni, szaunázni! Ezek kívül-belül felfrissítenek, és feltöltenek energiával.
Kedves Halak!
Akkor lesz igazán jó a hét kezdete, ha bekapcsolódsz minden beszélgetésbe. Fontos információkhoz juthatsz. Ehhez elõítélet-mentes hozzáállásra lesz szükséged. A hét közepén tisztelettudóan viselkedj a szüleiddel és az idõsebb emberekkel! Ne feledd, hogy õk olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, amik még elõtted állnak! Sokat tanulhatsz tõlük, ha figyelsz. Hétvége elõtt vitád lehet a gyerekeddel. Legyél vele türelmes, mert az iskolakezdés elég stresszessé teszi õt. Idõ kell neki, míg belerázódik ismét. A hétvégén menjetek valami vidám helyre! Élvezzétek, hogy még jó idõ van! Mehettek úszni, kirándulni vagy biciklizni. A lényeg, hogy élménydús legyen az együtt töltött idõ!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!