2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
24 órában készen kellett állniuk a szexreForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-09-01 11:57:37
Férfi-prostituáltakat futtató bandát számolt fel a rendõrség Spanyolországban. 14 brazil állampolgárt tartóztattak le, akiket azzal vádolnak, ...
hogy férfiakat csempésztek be az Ibériai-félszigetre, akiket azután potencianövelõ gyógyszerekkel, kokainnal és más stimuláns drogokkal láttak el, hogy 24 órán át készen álljanak a szexre.

17 állítólagos férfi-prostituáltat is õrizetbe vettek. Egy, a spanyol Tele5 tévétársaságnak név nélkül nyilatkozó nyomozó szerint a banda Brazíliában választotta ki „áldozatait”, akik több ezer dolláros útiköltségbe verték magukat egy jó állás reményében. Volt, akinek azt ígérték, legális munkája lesz. Mások tudták, hogy a szexiparban dolgoznak majd, de arról fogalmuk sem volt, hogy folyamatosan készenlétben kell lenniük, illetve, hogy egyik tartományból a másikba viszik majd õket. A férfiak bevételeik felét leadták a bandavezéreknek. Ha pedig ki akartak szállni, halálosan megfenyegették õket.

A spanyol rendõrség közleménye szerint ez az elsõ eset, hogy egy kifejezetten férfiakra specializálódott hálózatot számoltak fel az országban. Azt nem közölték, hogy a prostituáltak szolgáltatásait melyik nem képviselõi vették inkább igénybe.

Spanyolországban a szex dollár milliárdokat termelõ iparág. Számos bordélyház mûködik, ahol fõleg latin-amerikai, afrikai és kelet-európai prostituáltakat foglalkoztatnak, az újságok pedig telis-tele vannak szexhirdetésekkel. A futtatást egyébként a törvény bünteti, a prostitúció azonban nincs szabályozva.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!