2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Jobbik: a Fidesz és az MSZP is korrupt Forrás: fn.hu
Utolsó módosítás: 2010-09-17 17:45:25
A Jobbik szerint az elmúlt napok „botrányai" azt bizonyítják, hogy mind az MSZP, mind a Fidesz tele van korrupciógyanús ügyekkel.

Dúró Dóra, a párt szóvivõje pénteki sajtótájékoztatóján úgy értékelte, hogy a többek között Szombathelyen, Kõbányán, Soroksáron, Kónyban és Várpalotán ismertté vált esetek alátámasztják, hogy a Fidesz és az MSZP helyi politikusai korrupciós ügyekben vagy más bûncselekményekben érintettek.

A fõváros X. kerületében korábbi és jelenlegi szocialista vezetõk egymást vádolják korrupcióval, a fideszes vezetésû Várpalotán a rendõrség vagyon elleni bûncselekmények miatt foglalt le önkormányzati iratokat, míg Kecskeméten egy kormánypárti képviselõjelölt ellen garázdaság miatt folyik eljárás amiért „ittasan fojtogatott egy kórházi dolgozót". – sorolta Dúró Dóra.

 

Mint mondta, Szombathelyen fideszes politikusok, Soroksáron pedig a szocialisták által támogatott független polgármester korrupcióban való érintettségére utaló hangfelvételek jutottak nyilvánosságra. (A gyanúba kevertek feljelentést tettek, a vasi megyeszékhelyen zsarolás, Soroksáron rágalmazás miatt.)

 

A Jobbik szóvivõje szerint pártja jelenléte a helyi képviselõ-testületekben véget vethet a korrupciónak. Mint mondta, országgyûlési munkájuk azt jelzi, hogy - például iratbetekintési joguk révén - ellenzékbõl is megakadályozhatják a visszaéléseket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!