2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Ismét kokainnyelõt fogtak FerihegyenForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-10-29 14:00:21
Újabb kokainnyelõ bukott le Ferihegyen a napokban. Az utas szervezetébõl összesen 63 darab kábítószeres kapszula került elõ. A lefoglalt drog értéke 30 millió forint.

A külföldi utas az elmúlt napokban a zöld folyosón akadt fenn: feltûnõen ideges volt, és a pénzügyõrök kérdéseire is ellentmondásos válaszokat adott. A gyanút a CT vizsgálat is igazolta, testébõl 63 darab kábítószeres kapszula került elõ, benne mintegy 700 grammnyi kokainnal. A vámhatóság a csaknem 30 millió forint értékû, nagy tisztaságú drogot lefoglalta.

Az utast visszaélés kábítószerrel bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vették, azóta pedig a Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte elõzetes letartóztatását is - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteki közleményében a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága.

Októberben már történt hasonló eset a repülõtéren, akkor szintén egy külföldi bukott le. Õ ugyancsak kokaint próbált ezzel a módszerrel becsempészni az országba. Szervezetébõl a mostani fogásnál kevesebb, hat kapszula került elõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!