2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Ballagás KörösszakálbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-16 18:46:49
Körösszakál – A Körösszakáli általános iskola tizennyolc tanulója fejezte be általános iskolai tanulmányait, ballagott azt iskolában.

Gyõri Zoltán iskolaigazgató, Gurbai Jánosné osztályfõnök vezetésével járták végig az iskola tantermeit, majd az iskola elõtti térre vonultak le. Ott várta õket az iskola tanuló ifjúsága, a szülõk és a meghívott vendégek.

Veres Annabella a helyükre lépõ hetedik osztályosoktól vett búcsút, a többi diáktárstól Kovács Dorina. Az iskola tanítóinak, tanárainak munkáját Técsi Fruzsina és Gyõrfi Zsolt köszönte meg. A szülõkhöz Turi Anna Laura intézett kedves szavakat, majd minden búcsúzó diák egy-egy szál virágot nyújtott át a szüleinek.

Ezen az ünnepségen került sor a kiváló munkát végzõ nyolcadik osztályosok munkájának jutalmazására is. Az USÁ-ban élõ Körösszakálból származó, volt diák Bihari Inci ebben az évben is pénzösszeget adományozott a tantestület által javasolt nyolcadik osztályos tanulóknak kiváló és jeles tanulmányi eredményeiért és példamutató magatartásáért. Ebben a tanévben Kovács Sándor 40.000.- Ft, Kiss Izabella és Gyõrfi Zoltán 30-30 ezer forint pénzjutalmat kapott.
A búcsúszövegek elhangzása után a ballagásra megjelent szülõk és sok-sok vendég adta át virágcsokrát, ajándékait a most iskolától búcsúzó nyolcadikosoknak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!