2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Izgalmas, gólzáporos meccsen nyert az MVFCForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-08-13 18:31:27
  Futsal - Gyõzött második edzõmérkõzésén a Mezei-Vill FC együttese az Újszegedi TC otthonában. Az élvonal újonca ellen 5–4-re nyert Turzó József vezetõedzõ alakulata.  

A héten kiegészült az MVFC kerete, hiszen megérkeztek a brazil játékosok is Magyarországra. Leo Mendes és Michelzinho társaságában egy harmadik futsalos isBerettyóújfaluba utazott, Raphinha be is mutatkozott a csütörtök esti szegedi összecsapáson.

 

Jól sikerült a hajrá

A találkozón – amely nem két félidõbõl, hanem harmadokból állt – jól kezdett a vendégcsapat, megszerezte a vezetést, sõt kétgólosra növelte a különbséget. Késõbb belelendült a hazai alakulat, egyenlített, majd elõnybe is került. Trencsényi góljával aztán 3–3 lett az állás. A hajrá a bihariaknak sikerült jobban, két találatot jegyezhettek, míg a szegediek egy gólt rámoltak be. Így 5–4-re gyõzött a Mezei-Vill.

TC Junior Sport–MVFC Berettyóújfalu 4–5 (0–2, 3–3)

Szeged, Városi Sportcsarnok.

UTC: Tombácz – Trucz, Pataki, Hernády, Szabó L. Cserék: Debreczeni, Juhász, Vastagh, Balogh, Hegyesi, Dürgõ, Béry, Batik G. Megbízott edzõ: Brinszky Adrián.

MVFC: Pallai – Trencsényi, Lovas, Gál, Nagy I. Cserék: Michelzinho, Leo Mendes, Raphina, Kolompár, Gyöngyösi, Szabó, Baranyi, Tihanyi. Edzõ: Turzó József.

Gólszerzõk: Michelzinho, Lovas, Trencsényi (2), Nagy I., illetve Hegyesi (3), Trucz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!