2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Elõkelõ helyen a berettyóújfalui szülészetForrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2011-09-28 10:55:45
Egyedülálló díjat alapított a baba-mama portál, a babaszoba.hu. Az Év Szülészete címre lehetett pályázni idén május 2-tól július végéig, három kategóriában: szülõszobai ellátás, gyermekágyi és újszülötti ellátás, felszereltség és környezet.

A díj odaítélésérõl maguk a szülõk dönthettek, internetes szavazáson, állami vagy önkormányzati tulajdonban lévõ szülészeteket górcsõ alá véve. Országos összesítésben a 29 szülészet közül a Gróf Tisza István Kórház szülészete a 9. helyen végzett, megelõzve a debreceni Kenézy Kórház, illetve a Klinika szülészetét – tájékoztatott Dr. Zákány Zsolt osztályvezetõ fõorvos.

- Amikor értesültünk errõl a megmérettetésrõl, nagy várakozással tekintettünk eléje. A három hónap alatt elõzgettük egymást a Kenézyvel, a megyei végeredményt pedig mi nyertük. Ez megerõsít bennünket abban, hogy jó irányba haladunk. A szûkös anyagi lehetõségek ellenére kellõ empátiával, megfelelõ hozzáadással, tehát az emberi plusszal tudjuk pótolni azt, amit a klinika mûszerezettsége nyújt. Sok fokmérõ létezik, ám a legfontosabb az elégedett beteg. A meghirdetett szavazás a betegek körében folyt, s az eredmény azt jelzi, hogy a betegek nagyra értékelik az itt folyó munkát.

Gratulálunk a Szülészeti Osztály valamennyi dolgozójának!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!