2024. május 10. Péntek, Ármin, Pálma.
 
A SZUPERHÕSÖK VISSZATÉRTEK (avagy elkészült a 2. Next Day nagylemez)Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2011-12-12 12:35:14
Mi újság a Next Day háza táján? – kérdeztem a Next Day vezetõjét. Jó hírrel szolgálhatok a Next Day zenekar rajongói számára! Elkészült a zenekar második nagylemeze „Majdnem szép!” címmel, melyen 10 dal lesz hallható.

A lemezre rákerült 8 új dal, valamint 2 régi dalunk – a Szuperhõs és a Vizsgaidõszak – melyek új hangzást kaptak. A jól megszokott „vidám parti punk” stílusú számaink mellett, az albumon megtalálható lesz egy líraiabb hangvételû, lassú dal is. A nagylemez a debreceni MMP Stúdióban - Moszi és „Szeg” Pisti hangmérnökök közremûködésével - készült el, mely a 2011. december havi Rock Inform magazin mellékleteként lesz megvásárolható Komádiban, a Reál üzlethez tartozó újságosnál, az ország egész területén, benzinkutakon, könyves boltokban, valamint újságosoknál! Reméljük, hogy még az idén elkészül a zenekar elsõ hivatalos videó klipje, amely a Rock Tv-ben lesz látható – mesélte Krucsó Sándor /Sanci/. Megújul az együttes honlapja is a www.nextday.hu, mely új dizájnt kap, több információ lesz megtalálható a zenekarról, a tagokról, a koncertekrõl, kép-, és hanganyaggal, valamint új funkciókkal bõvül, és továbbra is megtalálhatóak leszünk a facebook/csak a Next Day oldalunkon! Szokásunkhoz híven, az idén is megrendezzük az „Év utolsó koncertjét” Komádiban, melynek idõpontja 2011. december 25-e, helye pedig Komádi Las Vegas /Róna étterem/ (részletek a honlapunkon, vagy a facebook oldalunkon), ami egyben az új album lemezbemutató koncertje is lesz!! Mindenkit várunk szeretettel!

A zenekar ezúton szeretne BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT, és EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni minden kedves Komádi Hírmondó olvasónak! – fejezte be a beszélgetést az együttes vezetõje.

Cserép Imre

tudósító

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!