2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Sima MVFC-gyõzelem a Haladás ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-02-07 17:10:36
A berettyóújfaluiak visszavágtak az õszi szombathelyi vereségért.

Újabb három egységgel gyarapította bajnoki pontjait az MVFC Berettyóújfalu férfi futsalcsapata az élvonalbeli bajnokságban: a Haladás gárdáját sikerült 4–1-re legyõzni a bihariaknak.
A mérkõzés a szombathelyiek góljával kezdõdött: a hazai közönség számára kellemetlen meglepetésként már az elsõ percben betaláltak a vendégek a kapuba. A Mezei-Vill mindent megtett az egyenlítés érdekében, ám sok hiba jellemezte játékát. Végül a tizenharmadik percben Lovas egalizált, a következõ minutumban pedig Nagy István góljával átvette a vezetést az újfalui együttes. Az elsõ félidõ végén kisbüntetõhöz jutott a Haladás, ez a lehetõség azonban kimaradt, Pallai védésének köszönhetõen. Leo Mendes azonban még eredményes volt a sípszó elõtt, így 3–1-re alakította az állást.
A második játékrészben számos helyzetet láthatott a közönség mindkét kapu elõtt, ezekbõl viszont nem született újabb találat. A végén kockáztatott a szombathelyi gárda, és lehozta hálóõrét, de ez a lépés sem bizonyult nyerõnek, sõt Lovas megszerezte saját maga második, a Mezei-Vill negyedik gólját. A hazaiak tehát 4–1-re nyerték a mérkõzést, visszavágva az õszi szombathelyi vereségért.
A következõ fordulóban – február 13-án – a DEAC Armada vendége lesz az MVFC.

A tények:
MVFC Berettyóújfalu–Admirál Haladás VSE 4–1 (3–1)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: L. Tóth L., Takács A., Veres J.
MVFC: Pallai – Lovas, Victor, Trencsényi, Leo Mendes. Cserék: Szécsi, Nagy T., Szabó P., Nagy I., Mezei, Rábl, Gál. Edzõ: Turzó József.
Haladás: Németh K. – Bagó, Kottán, Horváth, Halmos. Cserék: Nagy G., Czeglédi, Németh P., Jáger, Egle, Kádas, Póta. Edzõ: Pálmay Tamás.
Gólszerzõk: Halmos (1. perc), Lovas (13. p.), Nagy I. (14. p.), Leo Mendes (20. p.), Lovas (39. p.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!