2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Sikeres GyöngyöcskékForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-03-28 12:36:59
Az Igazgyöngy Alapítvány által mûködtetett  Keleti Gyöngyöcskék hastánccsoport  a VI. Országos Minõsítõ Orientális táncversenyen - március 25-én - elsõ osztályú minõsítést kapott - Pappné Vajda Erika Éva beszámolóját olvashatják.

Gyermek kategória, harmadik helyezett: Juhász Bogi
Junior kategória, elsõ helyezett és különdíjjas: Nagy Mónika; harmadik helyezett: Nagy Csilla, negyedik helyezett: Pálfi Viki
Csoportos kategóriában: elsõ helyen végeztünk, különdíjat nyertünk! Második lett és különdíjat kapott a csillag duónk, harmadik helyen végzett és különdíjban részesült a happy duó.
Köszönet mindenkinek, aki szurkolt nekünk és szeret minket - én pedig köszönöm a szülõk támogatását, a gyerekeknek az utolsó pillanatokig tartó rengeteg gyakorlást!
Nagyon szép teljesítmény ez a gyerekektõl. Nagyon sok munka, elszántság és még rengeteg dolog kellett ahhoz, hogy idáig eljussanak. A Keleti Gyöngyöcskék hastánccsoport 2006 óta mûködik. Ekkor kezdte meg 12 fõvel mûködését L.Ritók Nóra jóvoltából. A kezdõ csoportból mára már csak egy fõ táncol, a többi tag az évek során csatlakozott. Az érdekes az, hogy nem ez a kislány a legidõsebb tagja a csoportnak. Nagyon sok versenyen vettek már részt, s minden verseny eredményesen eredményesen szerepeltek. Ezek az eredmények az Igazgyöngy Alapítvány honlapján vannak dokumentálva. A fenti a legfrissebb eredményünk.
Most egy nemzetközi versenyre készülünk Lidicébe, majd Kecskemétre és Gyöngyösre. Utóbbiakra szeretném a többi csoportot is elvinni. Sokan nem tudják, hogy valójában négy csoport mûködik az Alapítvány gondozásában,  a legkisebbek 4 évesek - mindegyik csoport egy-egy  csücske a szívemnek!
Igyekszünk minden felkérést teljesíteni, de sajnos az összes csoportot nagyon nehéz együtt mozgatni. Az egyik közös fellépés, ami sokak számára nagyon emlékezetes, a tavalyi évben megrendezett budapesti Orient Expo-s kirándulásunk volt, ahol mindegyik csoport nagy sikerrel lépett fel.
Nem merek elõre tervezni nagyon, mert sajnos a pénz, ami elengedhetetlen  része az életünknek, mindenhol nagyon kevés. A hastáncszakkör térítés ellenében nyújtott tevékenység. A ruhák és az utazások, a nevezések költségei mind a szülõket terheli. Az eredmények növekedésével egyre több meghívást kapunk versenyekre, fesztiválokra, így örömmel veszünk minden támogatást, ami az útiköltségekhez, nevezésekhez hozzájárul.
Néhány napja mondta nekem egy szülõ, hogy merni kell nagyot álmodni - már merek álmodni, de csak kicsiket.
Amennyiben többet szeretne tudni az Igazgyöngy Alapítványról, akkor IDE kattintva olvashatja az L.Ritók Nórával készült beszélgetésünket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!