2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Felemás forduló a szünet utánForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-04-25 10:31:54
Futsal - Kikapott az MK-gyõztes Berettyóújfalu, a DEAC Armada magabiztos gyõzelmet aratott.

Viszonylag hosszabb, mintegy hat hetes böjt után újra pályára léptek az NB I-es hajdú-bihari férfi futsalosok. Az elsõ osztályú bajnokság utolsó elõtti fordulóját rendezték hétfõn este – a 21. kör alkalmával a Magyar Kupagyõztes Mezei-Vill FC Berettyóújfalu a rájátszás felsõ házába kerülésért küzdõ Csõ-Montaget fogadta, míg a DEAC Armada Futsal Club a Csömör csapatát látta vendégül.

Nem várt vereség

Berettyóújfalu hamar hátrányba került, a találkozó 7. percében két vendég gól is született, elõbb Simon Ádám talált be Pallai Gábor kapujába (0-1), a következõ „üllõi” akciót pedig Rajnay fejezte be góllal (0-2). A Montage már 3–0-ra vezetett, mikor megszületett végre az elsõ hazai találat, Michelzinho tüzelt védhetetlenül Laucsek kapujába (1-3). Góllal nyitotta a második játékrészt a Mezei-Vill, a 23. percben ismét Michelzinho volt eredményes (2-3). Nem sokkal késõbb a menteni igyekvõ Lovas Norbertrõl pattan szerencsételnül a labda, öngól, a különbség ismét kétgólosra nõtt. De jött az újfaluiak kapitánya, Trencsényi János, aki góljával ismét megnyitotta az utat az enyenlítés felé. A remény azonban nem sokáig élt, 3–4 után az Üllõ FC még kétszer vette be Pallai Gábor kapuját, ezzel be is állítva a végeredményt.

6–3-mas vereségével visszacsúszott a tabella harmadik helyére az MVFC. Az utolsó fordulóban a Vasas otthonában vendégszerepelnek Turzó József tanítványai.

Nagyszerû gyõzelem

DEAC meccsén a Rubeola szerezte meg a vezetést Vadászi révén a hatodik percben. A válaszra egészen a 12. percig kellett várni, de aztán nem volt megállás – 3–1-es vezetésnél vonulhatott pihenõre az Armada. A szünet után még két debreceni gól született, míg a Csömör nem tudott megújulni. A nehéz kezdet után végül – fõként Domokos és Sánta két-két góljának köszönhetõen – magabiztos, 5–1-es gyõzelmet arattak Kozma Mihály tanítványai, akik 21 forduló után 35 ponttal a tabella ötödik helyén állnak.

A bajnokság utolsó körében idegenben, a Nagykáta otthonában száll harcba a DEAC Armada.

HBN

 

A tények

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu–Üllõ FC Csõ-Montage 3-6 (1-3)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, Berettyóújfalu.

Játékvezetõk: Nagy Róbert, Varga László, Pápai Zoltán.

MVFC: Pallai G. – Gál I., Da Silva Mendes Leonardo, Szécsi B., Melo José Michel. Cserék: Nagy T., Szabó P., Trencsényi J., Lovas N., Rábl J., Kolompár Zs., Tihanyi Cs. Edzõ: Turzó József.

Csõ-Montage: Laucsek Cs. – Simon Á., Szalay G., Simon Zs., Takács M. Cserék: Mezõfalvi L., Krizbai Gy., Magyar T., Rajnay G., Klacsák B., Wimmer B. Edzõ: Szentandrási Zsolt.

Gólszerzõk: Simon Á. (7. perc), Rajnay G. (7. perc), Simon Zs. (12., 37., 39. perc), Michelzinho (15., 23. perc), Lovas N. (27 perc, öngól), Trencsényi J. (36. perc).

Sárga lap: 18. perc Magyar T.

 

DEAC Armada Futsal Club–Rubeola FC Csömör 5-1 (3–1)

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok.

Armada: Szalánczi – Kiss, Siska, Szentjobbi, Domokos. Csere: Elek, Nagy, Sánta, Velkey, Angyalos, Takács, Ghete.

Rubeola: Lakos – Tõsér, Tihanyi, Vadászi, Dénes. Csere: Varga, Tvaruska, Fülep, Simon, Balázsi.

Gólszerzõk: Domokos (2), Sánta (2), Nagy, illetve Vadászi.

Sárga lap: Siska, ill. Tihanyi, Simon.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!